Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Andreas Romar loistosuoritukseen Val Gardenan supersuurpujottelussa

 

Andreas Romar loistosuoritukseen Val Gardenan supersuurpujottelussa


Torstaina syöksylaskuharjoituksissa kaatunut Andreas Romar näytti, että pienet kolhut eivät häneen vauhtiaan hidasta. Ennakkoluulottomasti rinteeseen numerolla 40 lähtenyt Romar tykitti uran parhaan sijoituksen maailmancupissa sijoittuen seitsemänneksi.

Val Gardenan kilpailuja pidetään yhtenä alppisirkuksen klassikkokisoina ja seitsemäs sija maistui Romarille. Eroa kilpailun voittaneeseen Sveitsin Beat Feuziin kertyi 0.86 sekuntia ja mahdollisuudet Romarilla olivat nousta vielä korkeammallekin. Kilpailussa toiseksi ennätti USA:n Bode Miller (+0.30) ja kolmannelle sijalle laski Norjan Kjetil Jansrud (+0.44)

– Ei ollut mikään paras fiilis lähteä aamulla kisaan, kun eilen tuli kovat pannut syöksyharjoituksissa. Aika tyytyväinen voi olla tämän päivän suoritukseen. Ei ollut mikään vaikein rata, joten piti vaan tykittää paljon ja se näytti toimivan ihan hyvin tänään, iloinen Romar totesi kilpailun jälkeen.

Romar oli väliajoissa hyvin kärjen tuntumassa ja vaikka radan loppuosalla ero kasvoi, niin Suomen joukkueen ainoa vauhtilajien laskija oli tyytyväinen radan loppuosan tekemiseen.

– Yläosassa tuntui hieman lipsuvan liikaa ja en ehkä saanut niin paljon vauhtia mukaan kuin olisin halunnut. Radan loppuosa tuntui hyvältä ja annoin vaan mennä. Se oli sellaista hyvää laskemista kokonaisuutena, pitkästä aikaa sellaistakin, Romar totesi.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Andreas Romar

Tiedot