Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pulkkisen ketsuppipullo aukesi - Neljä maalia päätöserässä

 

Pulkkisen ketsuppipullo aukesi - Neljä maalia päätöserässä


MM-kisojen kaksi ensimmäistä ottelua ilman maaleja, samoin kolmannen pelin kaksi ensimmäistä erää. Mutta sitten alkoi tapahtua - Teemu Pulkkinen teki Tanska-ottelun päätöserässä peräti neljä maalia, ja viideskin oli sekunnin osien päässä.

Pulkkinen iski turnauksen avausmaalinsa ajassa 44.14. Osuma oli Suomen 7-1-johtomaali. Toisen maalin (8-1) syntyaika oli 48.26, kolmannen (9-1) 57.48 ja neljännen (10-1) 59.56.

Neljännen maalin jälkeen peliaikaa oli jäljellä vain neljä sekuntia, mutta Pulkkinen ehti melkein tehdä maalin siinäkin ajassa. Laukaus viuhui viidennen kerran Tanskan verkkoon, mutta erotuomari hylkäsi maalin videotarkistuksen jälkeen. Peliaika oli ehtinyt päättyä ennen verkon heilahdusta.

Pulkkisen maalit kaunistivat oivallisesti myös Granlundin veljesten pistesarakkeita. Mikael Granlund pohjusti kolme Pulkkisen maalia, Markus Granlundille merkittiin Pulkkisen maaleista kaksi syöttöpistettä. Lisäksi Mikael Granlund syötti Mikael Kurosen toisessa erässä viimeistelemän maalin. Kurosen osumaan toisen syöttöpisteen sai Teemu Pulkkinen.

Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle