Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Andreas Romar laski tulevassa olympiarinteessä uran parhaan syöksysijoituksen

 

Andreas Romar laski tulevassa olympiarinteessä uran parhaan syöksysijoituksen


Tulevissa olympiamaisemissa Venäjän Sotshissa laskettiin lauantaina alppihiihdon miesten maailmancupin kautta aikojen ensimmäinen syöksylaskukilpailu. Uusi olympiarinne on todettu laskijoiden keskuudessa vauhdikkaaksi ja vauhtia riitti myös päivän kilpailussa.

Kilpailun nopein oli Sveitsin Beat Feuz, joka laski voittoon 0.27 sekunnin erolla ennen toiseksi sijoittunutta Kanadan Benjamin Thomsenia. Kolmanneksi kilpailussa syöksyi ranskalainen Adrien Theaux, joka hävisi Feuzille 0.59 sekuntia.

Andreas Romar on ollut hyvässä vauhdissa Sotshin Rosa Khutor rinteessä koko viikon. Lauantain kilpailussa Suomen vauhtiässä laski uransa parhaan sijoituksen syöksylaskun maailmancupissa sijoittuen 17:nneksi. Eroa kilpailun voittaneeseen Feuziin jäi 1.66 sekuntia.

Romar oli tasaisen vahva koko radan matkalla. Ainoastaan toisessa väliajassa aika painui 30 parhaan laskijan ulkopuolelle, mutta toisen ja kolmannen väliajan välisellä osuudella Romar paransi asemiaan laskemalla neljänneksi nopeimman ajan. Ensimmäisellä nopeusmittaus pisteellä Romar oli toiseksi nopein 122.30 km/h nopeudella ja toisella mittauspisteellä 15. 133.41 km/h nopeudella.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleAndreas Romar

Tiedot