Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Finlandia -maastopyöräily sunnuntaina Hollolan Messilässä

 

Finlandia -maastopyöräily sunnuntaina Hollolan Messilässä


Maamme vanhin maastopyöräilytapahtuma Merida MTB Finlandia -poljetaan sunnuntaina Salpausselän maastoissa jo 22. kerran. Messilästä starttaava ja sinne päättyvä tapahtuma kerää jälleen noin 500 pyöräilijää, joista osa ajaa tosissaan taistellen voitosta ja kärkisijoista, mutta suurin osa on mukana kuntoilumielellä.

Pääsarjassa on mukana viimevuotinen Finlandian voittaja, TWD-Länkenin Jussi Rossi. Hänet haastaa mm. helsinkiläisen Velocitorin Kimmo Kananen, jolle Salpausselän polut ovat erittäin tuttuja. Myös virolainen, uskollinen Finlandia -kävijä Erki Kukk tulee taistelemaan voitosta.

Naisten ykkössuosikki tulee olemaan jyväskyläläinen Sini Alusniemi, jolle Finlandian voittaminen on tuttua.

Pääsarjan eli 70 kilometrin kilpailu alkaa kello 12. Jo tuntia ennen pienet nappulapyöräilijät ja kevyemmin viikonlopun tapahtuman ottavat ajavat oman Hobby -sarjansa. Maaliin pääsarjan ajajia odotetaan noin kello 15 aikoihin.

TWD-Länkenin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle