Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Olli-Pekka Karjalainen jatkaa Urheilijayhdistyksen puheenjohtajana

 

Olli-Pekka Karjalainen jatkaa Urheilijayhdistyksen puheenjohtajana


Urheilijayhdistys valitsi vuosikokouksessaan Olli-Pekka Karjalaisen puheenjohtajakseen. Karjalainen jatkaa nyt kolmatta vuotta puheenjohtajana. Hallituksen jäseniksi valittiin Sari Multala, Pirjo Muranen, Pekka Koskela, Mikaela Ingberg, Toni Piispanen ja Tapio Nirkko. Urheilijayhdistys on perustettu vuonna 2005, vuodet 2005-2010 puheenjohtajana toimi keihäänheittäjä Aki Parviainen

Olli-Pekka Karjalainen:

- Otan jatkopestin nöyränä ja kiitollisena vastaan. Koen erittäin mieluisaksi ja itselleni luontevaksi urheilijoiden puolien pitämisen. Urheilijayhdistys on viime vuosina asemoitunut yhä merkittävämmäksi tekijäksi suomalaisessa urheilussa.  Urheilijan äänen tulee kuulua myös olympiakomitean uudessa huippu-urheiluyksikössä. Lisäksi yhtenä tulevan vuoden tavoitteena on tarkastella jo uransa päättäneiden urheilijoiden työelämään sijoittumista.

-Haluan myös olla kehittämässä palvelukonseptia urheilijoille, jotta ammattilaisen apu olisi tarjolla yhden puhelinsoiton päässä esimerkiksi verotus, vakuutus, talous, sopimusasioissa. Näin urheilijat voisivat keskittyä entistä paremmin työhönsä eli harjoitteluun ja kilpailemiseen. Opiskeluun ja uraan liittyvissä kysymyksissä haluamme toimia tiiviissä yhteistyössä olympiakomitean kanssa.

Urheilijayhdistys yksilöurheiljoiden tukena

Urheilijayhdistys on yksilölajien urheilijoiden yhteistyö- ja edunvalvontatoimija. Suomessa on yli 1000 ammattimaisesti urheilevaa 18–40-vuotiasta yksilölajien urheilijaa. Urheilijayhdistyksen toiminnan tavoitteena on auttaa urheilijoita vakuutuksissa, verotuksessa, talousasioiden neuvonnassa, opiskelussa, sopimuksissa sekä uran jälkeisissä asioissa sekä työelämään siirtymisessä. Jäseniä yhdistyksessä on yli 300, kaikkiaan 30:stä lajista.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle