Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Levin maailmancupille Vuoden aluekehittäjä -palkinto

 

Levin maailmancupille Vuoden aluekehittäjä -palkinto


Levin alppihiihdon maailmancup palkittiin eilen 1.1.2013 Vuoden aluekehittäjä -palkinnolla. Palkinnon myöntää ja jakaa (vuosittain) Lapin liitto. Aiemmin samalla palkinnolla palkittuja tahoja ovat muun muassa Hard Rock yhtye Lordi (2006), Tornion ja Haaparannan kaupungit (2010) ja Lapin kauppakamari (2011).

Palkinto vastaanotettiin Lapin liiton uuden vuoden juhlassa tiistaina vuoden ensimmäisenä päivänä. Tunnustus annettiin Levin maailmancupille vetovoimaisen Levin maailmancup -brändin luomisesta ja Lapin kansainvälisen näkyvyyden merkittävästä edistämisestä.

Levillä on järjestetty alppihiihdon pujottelucupin osakilpailut vuodesta 2004 lähtien. Järjestelyorganisaatio kehittää kilpailutapahtumaa järjestelmällisesti joka vuosi uusin teemoin. Myös yhteistyön merkitystä korostetaan ja organisaatio tekeekin yhteistyötä lappilaisten tahojen kanssa: muun muassa eri oppilaitokset ovat mukana kehittämässä tapahtuman ohjelmallista puolta.

"Palkinto on hieno tunnustus meille ja se luo motivaatiota jatkaa tapahtuman kehittämistä myös tulevaisuudessa. Levin maailmancup tuo positiivisella ja laadukkaalla tavalla Lappia esille kansainvälisillä markkinoilla", sanoo Levin maailmancupin pääsihteeri Mikko Saarinen.

Levin maailmancup on ollut korkealla, kun alppihiihdon maailmancuptapahtumien live-lähetysaikoja on listattu määrällisesti paremmuusjärjestykseen. Tv-näkyvyys takaa aueen markkinoinnin maailmanlaajuisesti. Vuonna 2010 kokonaiskatsojamäärä oli 135 miljoonaa.

"Tapahtuman aikana ja sitä ennen Levi toimii näyteikkunana, mutta kilpailunaikaisen tv-näkyvyyden hyöty kanavoituu koko Lapin hyväksi", jatkaa Saarinen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle