Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vattenfall jatkaa Suomen Urheiluliiton pääyhteistyökumppanina

 

Vattenfall jatkaa Suomen Urheiluliiton pääyhteistyökumppanina


Vattenfall ja Suomen Urheiluliitto (SUL) solmivat tammikuun alussa yhteistyösopimuksen vuodelle 2013. Vuodesta 1998 alkaen SUL:n pääyhteistyökumppaneihin lukeutunut energiayhtiö kohdistaa resurssejaan suomalaiseen nuorisoyleisurheiluun ja etenkin nimeään kantavan Vattenfall Seuracupin tukemiseen.
Vattenfallin toimitusjohtaja Hannu Kostiainen iloitsee sopimuksesta, joka vahvistaa pitkäaikaisen yhteistyön jatkumisen.

- Mikä voisikaan olla sen arvokkaampaa kuin hymyn herättäminen yhdessä SUL:n kanssa yli 10 000 liikkuvan lapsen ja nuoren kasvoille, hän toteaa.

Kostiaisen mukaan yhteistyö Suomen Urheiluliiton kanssa on poikinut Vattenfallille sekä imagollista että kaupallista hyötyä, joka on pantu merkille myös Pohjanlahden toisella puolella: yhteistyön jatkumiselle on näytetty vihreää valoa myös konsernin ruotsalaisen emoyhtiön taholta.

- Yrityskuvamme ja tunnettavuutemme ovat kohentuneet vuosi vuodelta ja osa siitä on varmasti laajalti ympäri Suomea näkyvän yhteistyömme ansiota.

Vahvaa ydintoimintaa

Suomen Urheiluliitolle Vattenfall Seuracup on vahvaa ydintoimintaa ja nuorisotyön tukijalka, joka nauttii korkeaa arvostusta seurojen joukossa. Suuren suosion saavuttaneessa, seurojen nuorisotyön paremmuutta mittaavassa Vattenfall Seuracupissa oli viime vuonna mukana yli 200 seuraa ja yhteensä 10 000 lasta ja nuorta.
Suomen Urheiluliiton toimitusjohtaja Jarmo Mäkelä sanoo olevansa ylpeä siitä, että Suomen Urheiluliitto saa jatkaa suomalaisen nuorisoyleisurheilun ja Seuracup-kilpailukonseptin kehittämisessä yhdessä Vattenfallin kanssa.

- Vattenfall Seuracup on koettu sekä nuorten että heidän vanhempiensa ja ohjaajiensa keskuudessa erinomaisen hyvin toimivaksi kilpailukonseptiksi, jossa yhdistyvät yksilöurheilun ja joukkueena kilpailemisen parhaat puolet. Erityisen hyvää palautetta on saanut kuntakokoihin perustuva ja koko maan kattava kilpailumalli, jota seurat pitävät erittäin mielekkäänä ja motivoivana kilpailumuotona. Yhteistyön jatkumisen myötä suuntaamme voimavarojamme laajalti arvostusta nauttivan kilpailukonseptin kehittämiseen, Mäkelä vakuuttaa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle