Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nyströmit avaavat kautensa maailmankiertueella

 

Nyströmit avaavat kautensa maailmankiertueella


Emilia ja Erika Nyström avaavat kautensa beach volleyn maailmankiertueella keskiviikkona. Kauden toisen maailmankiertueen turnauksen pelipaikkana on Kiinan Shanghai.

- Alla on hyvä leiri jätettyämme Fuzhoun avauskisan väliin. Näin olemme valmiimpia tähän kisaan. Tietystikään emme ole parhaassa mahdollisessa iskussa olkapäävammastani ja siitä toipumisesta johtuen, mutta peli tuntuu kulkevan silti mukavasti. Emilia Nyström kertoo.

Nyströmeille kausi maailmankiertueella on kaikkiaan kahdestoista ja vakituisesti kierrettynä kymmenes. Shanghain osakilpailu on heille yhdessä 130.

Pelit käynnistyvät Shanghaissa naisten karsintaturnauksen osalta keskiviikkona. Välierät ja mitalipelit kruunaavat turnauksen sunnuntaina.

Nyströmit lähtevät karsintaan kolmanneksi sijoitettuina brasilialaisten sisarusten Maria Clara Salgado / Carolina Salgado ja yhdysvaltalaisten Jennifer Fopma / Brooke Sweat jälkeen.

- Pääsarja on ensimmäinen tavoite ja toinen voittoja sieltä. Hyvä nähdä missä mennään. Treenipeleissä on tullut pelkkiä voittoja, joten itseluottamus on hyvällä mallilla, Emilia hymyili.

Viime vuonna kaksoset sijoittuivat Shanghaissa 17. tilalle selvittyään komeasti karsinnoista mukaan lohkopeleihin ja sieltä vielä ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle. Myös kahtena edellisenä vuonna sijoitus oli tässä osakilpailussa 17.

Aiemmat Shanghain turnauksien sijoitukset:
2012 17.
2011 17.
2010 17.
2009 ei mukana
2008 17.
2007 17.
2006 karsiutui (41.)
2005 17.
2004 karsiutui (33.)

Miesten puolella ei 24 suoraan pääsarjaan päässeen tai 32 karsintaan osallistuneen parin joukossa suomalaisia nähty/nähdä. Karsinnat pelattiin jo varhain tiistaina Suomen aikaa ja putoajien listalle tulivat mm. olympiavoittaja ja maailmanmestari Todd Rogers uuden parinsa Ryan Dohertyn kanssa, ex-ettapelaaja Tom Smedins (Latvia), ruotsalaispari Gunnarsson/Brinkborg sekä kotimaan kiertueeltakin tutut virolaiset Rivo Vesik/Kristian Kollo.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle