Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sammelvuo julkisti ensimmäiset maajoukkuenimet

 

Sammelvuo julkisti ensimmäiset maajoukkuenimet


"Kokemusta, kokoa ja tulevaisuutta"

Sammelvuon maajoukkue superkesäksi alkaa hahmottua

Miesten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo aloitti tulevan superkesän maajoukkueryhmänsä julkaisemisen maanantaina. Sammelvuo julkaisi seitsemän keskitorjujan nimet kommentteineen Twitterissä.

Tulevina päivinä Sammelvuo jatkaa joukkueen nimeämistä pelipaikoittain. Tiistaina vuoron saavat kahdeksan ryhmään valittavaa yleispelaajaa. Pelaajat julkaistaan päävalmentajan kommentein hänen Twitterissä @TSammelvuo

Keskitorjujien joukossa ovat odotetusti tontin viime vuosien luottomiehet Konstantin Shumov, Jukka Lehtonen ja Matti OIvanen. Lisäksi ryhmään valittiin 16 maaottelua aiemmin kirjannut Pielaveden Sammon Tommi Siirilä sekä kolme uutta kasvoa: Tuomas Koppanen, Samuli Kaislasalo ja Antti Vallin.

- Kokemusta, kokoa ja tulevaisuuta, tiivistää keskitorjujavalintansa päävalmentaja Sammelvuo.

Keskipelaajissa maajoukkueella on ollut pitkää sama vakiokolmikko (Oivanen, Shumov, Lehtonen). Sammelvuon mukaan Tommi Siirilä kolkuttelee yhä vahvemmin maajoukkueen portteja.

- Minut on vakuuttanut se, että Tommi näyttää ymmärtäneen, millainen huippu-urheilijan pitää olla. Selkeä muutos kropassa on tapahtunut ja Tommin hyökkäys on tullut nopeammaksi, kiitos siitä myös Tuovisen Jukan suuntaan Pielavedelle.

- Kolmen muun valitun osalta on tulevaisuutta ajatellen painotettu myös kokoa, kuten tiedämme, kansainvälisellä tasolla keskarit tuppaavat olemaan aika isoja. Silti mikään este huipulle pelaamiseen ei ole vähän lyhempi mittakaan (esim. Lehtonen 197 cm) kun osaa lukea peliä ja omaa muita avuja, Sammelvuo toteaa.

Tuomas Koppanen
Raision Loimu
20 vuotta, 197 cm

- Koppasella on torjunnassa mainio jalkatyö, erittäin nopeat jalat ja pelin lukeminen hyvällä tasolla. Koppanen on keskariksi hiukan lyhyt ja siksi hyökkäyksen kehittäminen jatkossa on yksi avainasia. Hyvä asenne tehdä töitä ja halu mennä eteenpäin. Näille pohjille voi rakentaa tulevaisuutta hyvillä mielin.

Samuli Kaislasalo
Hurrikaani-Loimaa / Kuortane
18 vuotta, 205 cm

- Kaislasalo omaa fyysisesti huimat näköalat, Kuortaneen joukkueen jälkeen on tärkeää päästä vastuulliseen rooliin hyvään seuraan liigassa ja kehitys jatkuu varmasti. Jalkoihin on saatava lisää vauhtia, kun pelinopeus miesten tasolla lisääntyy. Pystyy pelaamaan myös hakkurina, hyvä asia sekin.

Antti Vallin
Korson Veto
19 vuotta, 206 cm

- Hänellä on eväät ja raamit valmiina. Kovaa sekä kärsivällistä työtä ja unelmat muuttuvat todeksi. Uusi tuttavuus Pikku Musersky teki hyvän vaikutuksen seuravierailulla Korsossa. Hyppysyöttö ja ulottuvuus jo nyt hyvää tasoa. Kuten Samulikin, voi pelata myös hakkurina. Muselle toivon tästä valinnasta kovaa lisämotivaatiota harjoitteluun ja unelmia siitä, että kaikki on mahdollista.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle