Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koskelalla hyvät fiilikset - Poutala sairastui

 

Koskelalla hyvät fiilikset - Poutala sairastui


Pikaluistelumaajoukkue jatkaa maailmancupia tulevana viikonloppuna Saksan Inzellissä lopulta neljän luistelijan kokoisella joukkueella Mika Poutalan sairastuttua.

Poutala sairastui heti Inzelliin saavuttuaan ja näki parhaaksi matkustaa takaisin kotimaahan torstaina.

Mukana ovat Inzellissä näin Pekka Koskela, Tommi Pulli, Elina Risku ja Joel Vähä-Salo.

Pekka Koskela:

- Ihan selvähän se on, että pieni pettymys oli sen viikon verran Sotshin jälkeen. Kun olo koheni ja terveys palasi normaaliksi, niin ei kun eteenpäin sanoi mummo lumessa.

- Olen muutaman viikon päässyt treenaamaan. Edellisenä viikkona oli flunssaa, mutta tämä viikko on ollut tosi hyvä olo, sellainen kuin oli tammikuun ensimmäisellä viikolla. Muistikuvat menevät sinne, että olisi viimeksi terveenä ollut jäällä. Nyt on normaali meininki.

- Pientä hienosäätöä viritetty luistimiinkin ja neikin tuntuu paremmilta.

Mika Poutala:

- Samana iltana kun tulin tänne, iski jouku tauti päälle. 1,5 päivää yritettiin sitä taltuttaa, mutta pakko sanoa, että viikonloppu on mun osalta menetetty. Heerenveenin viimeinen maailmancupin viikonloppu reilun viikon päästä on kysymysmerkki.

Pasi Koskela:

- Inzelliin on helppo palata kilpailemaan ja rakentamaan loppukauden kisoihin huolellisesti valmiuksia tuloksille. Haasteellista aikaahan tässä eletään, palataan tavallaan juurille.

- Elina Riskun A-ryhmässä luistelulla perjantaina 500 metrilä on hyvä laittaa viikonloppu käyntiin!

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle