Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomalaisilla hieno alku Englannissa

Suomalaisilla hieno alku Englannissa

 

Naisilla jo varma välieräpaikka

Pohjois-Euroopan Lentopalloliiton eli NEVZA:n halliturnaus pelataan viikonloppuna Englannin Bournemouthissa. Salmisaaren hallin tottuneet suomalaisparit eivät parinkymmenen asteen lämpötilapudotusta säikähtäneet, vaan aloittivat turnauksen pirteästi.

- Olosuhteet olivat loistavat lukuun ottamatta lämpötilaa. Ei tainnut kuitenkaan ihan pakkasta olla, mutta nyt lähdetään saunaan sulamaan, kertoi päävalmentaja Kai Liukkonen Bournemouthin hallioloista.

Naisparimme Taru Lahti - Riikka Lehtonen ja Essi Hasu - Anniina Parkkinen voittivat avauspäivän molemmat ottelunsa ja kohtaavat lauantaina puolivälierissä. Turnaus pelataan 16 joukkueen kahden tappion kaaviolla.

- Hyvät tulokset tältä päivältä, Liukkonen summasi koko joukkueen perjantain saldon.

Kolmas naisparimme Mari Kivilahti - Laura Tuomola hävisi ensimmäisen pelinsä, mutta jatkaa kuitenkin turnausta lauantaina.

Miehissä molemmat suomalaisparit voittivat ensimmäisen kierroksen ottelunsa, mutta kokivat tappion toisella kierroksella. Näin sekä Jyrki Nurminen - Pekka Piippo että Santeri Siren - Saku Viljamaa jatkavat pelejään tappiokaavion puolella.

Englannin turnaukseen osallistuu yhteensä 16 nais- ja 16 miesparia. Mukana ovat isäntämaan ja Pohjoismaiden parhaimmisto.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Taru Lahti

Tiedot

Riikka Lehtonen

Tiedot