Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jouni Pellinen avasi ski crossin maailmancupin 14. sijalla

Jouni Pellinen avasi ski crossin maailmancupin 14. sijalla

 

Freestylehiihdon ski crossin maailmancupkauden ensimmäiset finaalit laskettiin lauantaina Kanadan Nakiskassa. Jouni Pellinen laski finaaleissa toiselle kierrokselle, mutta huono startti pilasi mahdollisuuden nousta erän kärkisijoille ja jatkopaikkaan.

– Ensimmäisen erän lasku oli hyvä, mutta siitä huolimatta sain toiseen erään keltaisen liiviin eli huonoimmalle lähtöpaikalle. Sitä laskulinjaa ei oltu oikeastaan laskettu ollenkaan treeneissä ja tuli yritettyä hieman liikaa, joten jäin heti lähdössä takamatkalle, Pellinen kertasi toisen erän tapahtumia. 

– Takaa on vaikea nousta ja en saanut ihmeempää ohituspaikkaa, vaikka oli hyvää kiritystä, mutta silti ihan positiivisin mielein voin olla paluusta kisoihin kymmenen kuukauden tauon jälkeen, edellisen kerran Sotšissa kilpaillut Pellinen mietti.

– Aikalaskussa tarrautui sauva heti startissa ja laskin sen ilman toista sauvaa, joten näiden vastoinkäymisten jälkeen pitää olla ihan tyytyväinen saavutettuun. Huomenna palataan Eurooppaan ja valmistaudutaan tuleviin kisoihin suunnitellusti, vaikka lumitilanne onkin epävarma, Pellinen summasi.

FIS perui jo Val Thorensiin suunnitellut kilpailut ja lisätietoa Italian Innichenin kilpailuista (19.-21.12.) on luvassa lähipäivinä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle