Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OrPon passariosasto kertaiskulla kuntoon

OrPon passariosasto kertaiskulla kuntoon

 

Oriveden Ponnistuksen mestaruusliigajoukkue on tehnyt sopimukset kahden osaavan passarin kanssa.

Valkovenäläinen Alina Adamenya, 25-182, tulee Orivedelle jo heinäkuun alussa ja liittyy joukkueen vahvuuteen jo ennen varsinaisten lajiharjoitusten alkua.  Alina oli toukokuun alussa Orivedellä testeissä ja vakuutti joukkueen johdon monipuolisilla suorituksillaan sekä reippaalla joukkuepelaajan olemuksellaan.  Hän on pelannut Kommunalik Mogilevin joukkueessa neljä kautta maansa pääsarjassa sekä kansainvälisissä otteluissa.  Sopimus on yksivuotinen.

Maria ”Mantu” Tuominen, 33-173, palaa yhden välivuoden jälkeen mestaruusliigaan ja OrPoon yksivuotisella sopimuksella.  Mantun pitkä ja menestyksekäs pelaajaura saa nyt jatkoa OrPossa.

Kaudella 2013-2014 hän pelasi LP Kangasalan joukkueessa.  Mitalikaapissa on SM-tasolta kaksi kultaa, neljä hopeaa, kolme pronssia sekä vielä Suomen Cupissa kolme kultaa ja kaksi hopeaa.  Pääsarjapelejä Mantulla on 341 ja maaotteluita 58, joten kokemusta hänellä on vaikka muille jakaa.

- Innostuneella mielellä ja rakkaudesta lajiin olen tulossa OrPoon.  Koitan auttaa joukkuetta parhaimmalla mahdollisella tavalla, sen suurempaa tavoitetta en tarvitse.  Orivedelle on ollut aina mukava tulla pelaamaan vastustajanakin ja olen tiennyt, että OrPolla on pelaajat huomioiva organisaatio ja hyvä henki.  Nähdään hallilla! - totesi Mantu hyväntuulisesti.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle