Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mercy Moim liittyy OrPon joukkueeseen ja kanadalainen Myriam English OrPon viimeisin hankinta

Mercy Moim liittyy OrPon joukkueeseen ja kanadalainen Myriam English OrPon viimeisin hankinta

 

OrPo joutui hankkimaan uuden yleispelaajan viimeisessä harjoitusottelussa loukkaantuneen Eevi Ylä-Vitelin tilalle. Kanadalainen Myriam English, 23-182, saatiin nopealla aikataululla Orivedelle ja samoin kaikki tarvittavat lupa-asiat kuntoon. Myriam nähtiin kentällä OrPo-WoVo-ottelussa toisen ja kolmannen erän lopuissa.  

Kenian naisten maajoukkueen kantava voima,  Mercy Moim, 26-184, pääsi myös viimein Orivedelle.  Mercy oli Maailman Cupissa Japanissa maansa joukkueen mukana ja hän oli kisojen kuudenneksi tehokkain pelaaja, joten OrPolla on tässä erittäin kovatasoinen pelaaja.  
Mercy ”Memo” Moim on kotoisin Kenian pääkaupungista Nairobista ja hän toimii siellä vanginvartijana.  Maan huippu-urheilijat ovat valtion palkkalistoilla.  Kenian maajoukkueessa hän on pelannut jo kymmenen vuotta.  Mercy pelasi viime kaudella LiigaPlokissa.

-Viime vuosi teki minusta uuden pelaajan.  Kasvoin rohkeammaksi ja pääsin uudelle tasolle. Kasvuprosessissa isona apuna oli Plokin päävalmentaja Teemu Oksanen. Halusin tulla uuteen seuraan ja kehittyä edelleen pelaajana Teemun valmennuksessa.   Haluan uusia tittelini Mestaruusliigan parhaana naispelaajana, totesi Mercy.

Myriam English, tulee Ottawasta Kanadasta. Hän on valmistunut Ranskan ja Englannin kielten opettajaksi. Hän on ollut maajoukkueleirityksessä.

-Kanadassa ei ole liigaa, joten opiskelun päätyttyä on pakko lähteä Eurooppaan ammattilaiseksi, mikäli aikoo harrastaa lajia tosimielessä. Nyt olen täällä. Joukkue ja ihmiset ovat ottaneet minut hyvin vastaan. Ykköstavoite on joukkueen menestys, sanoi Myriam.

OrPon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle