Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miesten käsipallomaajoukkue haastamaan Romaniaa toistamiseen

Miesten käsipallomaajoukkue haastamaan Romaniaa toistamiseen

 

Loppiaisena Romanialle MM-karsintaottelussa kotitappion kärsinyt miesten käsipallomaajoukkue kohtaa saman vastustajan uudestaan viikonloppuna. Ottelu pelataan Romanian kotikentällä Baia Maressa sunnuntaina kello 20.30 (21.30 Suomen aikaa).

Kotiottelussa Suomi taisteli vahvaa Romaniaa vastaan ensimmäiset 15 minuuttia hyvin, mutta tämän jälkeen vastustaja karkasi ja eteni lopulta 13 maalin voittoon. Suomen päävalmentaja Kaj Kekin mukaan parantamisen varaa jäi.

- Romania otti meiltä keskiviikkona hyvin ajan ja tilan pois. Etenkin hyökkäyspäässä meidän pelaamisemme oli tuskaista aggressiivista ja liikkuvaa vastustajan puolustusta vastaan, Kekki toteaa.

- Parantamisen varaa on kaikilla osa-alueilla. Ei vain sunnuntain ottelua ajatellen, vaan pidemmälläkin tähtäimellä.

Maajoukkue matkasi kohti Romaniaa perjantaina. Sunnuntain ottelun jälkeen edessä on paluu kotimaahan ja valmistautuminen ensi keskiviikkona 13.1. Vantaan Energia Areenalla pelattavaan MM-karsinnan kotiotteluun Italiaa vastaan.

Suomen joukkue sunnuntain Romania-otteluun:

Tuomas Laitinen (mv)
Mikael Mäkelä (mv)
Benny Broman
Joacim Broman
Fredrik Forss
Kristian Jansson
Topias Laine
Christoffer Modig
Anton Rémy
Robin Sjöman
Richard Sundberg
Teemu Tamminen
Alexander von Numers
Vincent Voutilainen
Theo Westerlund

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle