Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Petteri Nykky palaa salibandymiesten päävalmentajaksi

Petteri Nykky palaa salibandymiesten päävalmentajaksi


Salibandyliitto on valinnut Petteri Nykyn Suomen miesten salibandymaajoukkueen seuraavaksi päävalmentajaksi neljän vuoden sopimuksella. 

Kahdesti salibandymiehet MM-kultaan johdattanut Nykky ottaa päävalmentajan tehtävän vastaan kuusi viimeisintä vuotta salibandymiehiä luotsanneelta Petri Kettuselta.  

Nykyn, 51, sopimus ulottuu tammikuun 2021 loppuun saakka, ja kattaa vuosien 2018 ja 2020 MM-kisat. Vajaan kahden vuoden päästä Suomi puolustaa maailmanmestaruutta Prahassa, Tshekissä ja joulukuussa 2020 MM-tapahtuma järjestetään Suomessa.

- Aina on kunnia-asia saada valmentaa Suomen maajoukkuetta, mutta samalla tiedostettava vastuu ja isot haasteet, joita meillä on edessä. Pahimmat kilpakumppanimme menevät koko ajan eteenpäin ja tekevät kaikkensa voittaakseen hallitsevan maailmanmestarin, Petteri Nykky luotaa tunnelmiaan.  

- Meillä on alkamassa miesten maajoukkueen kanssa hieno ja erityisen kiinnostava neljän vuoden matka, joka huipentuu vuoden 2018 Prahan MM-kisoihin ja 2020 kotikisoihin. Kotikisat tulevat saamaan lajissamme ennen näkemättömän huomion osakseen, ja ne ovat tärkeä osa huippu-urheilullista kehittymistämme, Salibandyliiton puheenjohtaja Ismo Haaponiemi toteaa.

- Petteri Nykky on yksi maailman parhaista ja menestyneimmistä valmentajista, joka on marinoitunut ja menestynyt aikaisemminkin kovan paineen alla. Hän saa valmennettavakseen erittäin kunnianhimoisen pelaajiston, joka haluaa maailmanmestaruuden jälkeen olla entistä vahvempi tulevissa koitoksissa, hän jatkaa.

Lähde: Floorball.fi


Takaisin edelliselle sivullePetteriNykky

Petteri Nykky

Tiedot