Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Helmisestä Nuorten Leijonien seuraava päävalmentaja

Helmisestä Nuorten Leijonien seuraava päävalmentaja

 

Jokereiden valmennustiimiin tällä kaudella kuuluva Raimo Helminen on Nuorten Leijonien seuraava päävalmentaja. Helminen aloittaa tehtävässään toukokuussa 2019. Sopimus kattaa yhden kauden päättyen Tshekin MM-kisoihin tammikuussa 2020.

- Tämä on mahtava työ, on hienoa päästä tekemään töitä nuorten kanssa. Tuossa vaiheessa jääkiekko on raikasta ja kaikkein vauhdikkainta, Helminen iloitsee tulevaa pestiään.

- Myös kehitys on huimaa. Keväällä aloitetaan ja kisoihin mennessä pojat ovat ottaneet pelaajina isoja askelia eteenpäin. On hienoa olla mukana tuolla matkalla.

Valmennustiimissä Helmisen apuna toimivat Tommi Miettinen, Erik Hämäläinen, Ari Moisanen ja Jukka Varmanen.

- Kovia kiekkomiehiä ovat, olen todella tyytyväinen koko pakettiin, Helminen kommentoi valmennusryhmäänsä.

Uuden toimintatavan mukaisesti Helminen on alle 20-vuotiaiden päävalmentajana mukana myös A-maajoukkueen valmennusryhmässä miesten MM-kisoissa Slovakiassa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleRaimoHelminen

Raimo Helminen

Tiedot