Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Riikka Honkanen suurpujotteli toiselle kierrokselle Slovenian Mariborissa

Riikka Honkanen suurpujotteli toiselle kierrokselle Slovenian Mariborissa


Riikka Honkanen avasi alkavan maailmancup-viikonlopun näyttävästi laskien ensimmäisellä kierroksella lähtönumerolta 49 sijalle 22 Slovenian Mariborissa. Vahvasti alkanut kilpailupäivä sai ikävän käänteen toisella kierroksella, kun Honkanen kaatui toisen laskunsa.
 
- Ensimmäinen lasku oli ihan peruslasku. Toisella kierroksella lähdin laskemaan samaan tapaan hyvää vetoa, mutta suksi leikkasi pahasti ennen kumpua, siten että lensin ilmaan asti. Hieman pohjetta vihmoo kaatumisesta johtuen, mutta tarkoitus on kyllä laskea myös huominen pujottelu, kommentoi Honkanen.  
 
Honkanen oli ensimmäistä kertaa mukana maailmancupissa toisella kierroksella.
 
Mariborissa toinen kierros muotoutui oikeaksi jännitysnäytelmäksi kun Slovakian Petra Vlhova haastoi Yhdysvaltain Mikael Shiffrinin ja voitto jaettiin tasan alppikuningattarille. Kilpailun kolmanneksi Norjan Ragnhild Mowinckel (+0.93).
 
Maailmacup jatkuu niin miehillä, että naisilla läpi viikonlopun. Naisten maailmancup jatkuu Mariborissa pujottelulla, jossa lähtöviiksellä nähdään Honkasen lisäksi myös Nella Korpio. Saksan Garmisch-Partenkirchenissä vuorostaan miesten osakilpailut jatkuvat syöksylaskulla ja suurpujottelulla. Suomalaisittain kilpailuun starttaavat Andreas Romar, Samu Torsti ja Arttu Niemelä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleRiikka Honkanen

Tiedot