Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Aalto nosti tasoaan huimasti kaudesta 2017/18

Aalto nosti tasoaan huimasti kaudesta 2017/18

 

Antti Aalto hyppäsi viimeisessä maailmancupin osakilpailussa 206 ja 210,5 metriset hypyt sijoittuen 25:nneksi. 

- Onnistuin tänään kohtalaisesti. Ei nyt ollut ihan parasta tekemistä, loppulennossa kääntyi hieman vasten ja menetin siinä jonkin verran metrejä. Oli joka tapauksessa hieno hypätä tuo viimeinen kansainvälinen kisa tältä kaudelta, sanoi Aalto, kun viimeiseen kilpailuun pääsi vain maailmancupin 30 parasta urheilijaa. 

Päävalmentaja Lauri Hakola analysoi viimeisen kilpailun hypyt, joissa ennenkaikkea oli keskitytty lentovaiheen parantamiseen. 

- Antin kohdalta ihan ok hyppäämistä, semmoista, mitä täällä on ollut. Itse asiassa tuosta keulan päältä jopa vähän parempaa, mutta lentovaiheen kanssa oli edelleen haasteita. Ei ihan vielä ollut Planican mäki riittävästi hallussa, mutta reilusti parempaa kuitenkin kuin viime vuosina, summaili Hakola. 

Maailmancupissa Aalto keräsi pisteitä 288 hypäten maailmancupin pisteille 19 kilpailussa 29:stä. Kokonaisuudessan pistepotti yli viisinkertaistui suhteessa edelliskauteen. 

Maailmancupin pisteitä kaudella 2018/2019 keräsi myös Eetu Nousianen (4 pistettä) sekä Andreas Alamommo (2 pistettä) ja Jarkko Määttä (2 pistettä). Alamommolle maailmancupin pisteet olivat uran ensimmäiset. Suomi keräsi yhteensä 396 pistettä, kun kaudella 2017/2018 Suomen mäkihyppyjoukkueen pistesaldo oli 119 ja sijoitus 9.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleAntti Aalto

Tiedot

Andreas Alamommo

Tiedot

Jarkko Määttä

Tiedot

Eetu Nousiainen

Tiedot