Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Eurosportin ja Dplayn tennisvuosi jatkuu spesiaaliturnauksella - huipentuu hylätyllä lentokentällä

Eurosportin ja Dplayn tennisvuosi jatkuu spesiaaliturnauksella - huipentuu hylätyllä lentokentällä

Berliinissä käytävän turnauksen tähtipelaajiin lukeutuvat Dominic Thiem, Elina Svitolina, Alexander Zverev sekä Kiki Bertens.

Pelimiljööltään vuoden kenties mielenkiintoisin tennisturnaus bett1ACES käydään 13.–19. heinäkuuta Berliinissä.

Turnauksen kolme ensimmäistä pelipäivää järjestetään legendaarisen Steffi Grafin mukaan nimetyllä uudella keskuskentällä, jossa alustana on tälle tennisvuodelle ensimmäistä kertaa ruoho. Välipäivän jälkeen turnaus siirtyy hylätylle Tempelhofin lentokentälle ja sen hangaariin, jonne on rakennettu täysin uniikki kovan alustan kenttä. Lentokentällä on aiemmin järjestetty muun muassa Formula E -sarjan osakilpailu.

Turnaukseen osallistuu kuusi mies- ja kuusi naispelaajaa. Miehistä mukana ovat Dominic Thiem (ranking-3), Alexander Zverev (7), Jan-Lennard Struff (34), Nick Kyrgios (40), Jannik Sinner (73) sekä ammattilaisuransa jo lopettanut entinen ranking-kakkonen Tommy Haas. Naisten turnaukseen osallistuvat Elina Svitolina (4), Kiki Bertens (7), Petra Kvitova (12), Julia Goerges (38), Caroline Garcia (46) sekä Andrea Petkovic (86). Turnauksen palkintorahapotti on 200 000 euroa.

Koronaviruksen vuoksi turnauksen pelejä pääsee katsomaan vain rajallinen määrä ihmisiä. Steffi Graf -keskuskentälle katsojia otetaan 800, kun kapasiteettia olisi 4 000 katsojalle. Lentokentälle katsojia päästetään yhteensä 200. Pelaajat ja heidän tiiminsä testataan koronaviruksen varalta ennen turnauksen alkua ja kaikkien alueelle saapuvien ruumiinlämpö mitataan. Lisäksi katsojia kehotetaan käyttämään kasvomaskia, kun he eivät ole katsomossa.

bett1ACES-turnaus, Berliini
Kaikki lähetykset sekä Eurosport 1 että Dplay Total.
13.–15.7. klo 13.00–21.00
16.7. klo 14.00–18.00 (uusintoja)
17.–18.7. klo 13.00–21.00
19.7. klo 14.15–21.00
Selostuksesta vastaavat Arne Six ja Arno Seiro.

Dplay on Discovery Finlandin suoratoistopalvelu. Dplay Total -tilauksella saa nähtäväkseen Discoveryn viihdesisältöjen lisäksi myös Eurosportin urheilusisällöt sekä yksinoikeudella esitettävää urheilua, kuten pohjoismaista jalkapalloa ja myöhemmin muun muassa jääkiekkosisältöjä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle