Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Justus Niemeläinen vuokrasopimuksella SiiPeen

Justus Niemeläinen vuokrasopimuksella SiiPeen

Justus Niemeläinen saapuu vuokrasopimuksella Joensuun Mailasta vahvistamaan Siilinjärven Pesiksen miesten takakenttää. Kontiolahdella 2002 syntyneen Justus Niemeläisen sopimus kattaa Joensuun Mailan kanssa kauden 2021, mutta vuokrasopimus SiiPeen mahdollistaa Justuksen koko kaudeksi Miesten Superpesis-joukkueen käyttöön.

Miesten Superpesis-joukkueen pelinjohtaja Riku Tolonen luonnehtii Justusta piileväksi talentiksi.

-Justus on lajimme kovimpia ei-tunnettuja kopparitalentteja, koska erityisesti median huomio alempia sarjoja ja junioreita kohtaan on niin heikkoa. Justus on saanut harjoitella jo monta vuotta kovien kavereiden rinnalla Joensuun Mailassa ja onneksemme saimme hänet vuokralle SiiPen väreihin tilkitsemään takakenttäämme.

-Odotusarvo on, että Justus lyö tulevalla kaudella itsensä läpi Superpesikseen nimenomaan ulkopelin kautta. Hän tulee varmasti yllättämään monet peliotteidensa kypsyydellä, lisää Riku Justuksen potentiaalista.

Siilinjärven Pesis tiedottaa samalla, että try-out sopimuksella olleen Ilari Kauhasen kanssa on tehty ensi kauden kattava sopimus.

-Ilarilla on hyvä asenne urheilua kohtaan ja hän tekee nöyrästi töitä kehittymisensä eteen eikä turhia valita. Ilari tuo joukkueen aina tärkeälle jalkaosastolle lisää vaihtoehtoja, Riku Tolonen kehuu.

Siilinjärven Pesiksen miesten joukkueella on nyt kasassa 22 pelaajasopimusta, joten tuleva kausi tuo pelaajistolle pelejä myös alemmilla sarjatasoilla.

-Pelaajien määrä tuo jo itsessään sen tilanteen eteen, että jokaiselle on taattava omalle pelaajakehitykselleen sopiva sarjataso.  Suomensarja-joukkueestamme löytyy pelipaikkoja monelle, vaan ehdottomasti haemme farmiyhteistyötä Ykköspesis-tasolle. Tiedotamme farmiyhteistyöstä myöhemmin, kertoo SiiPen toiminnanjohtaja Teemu Huhtakangas.

Lähde: siipe.fi


Takaisin edelliselle sivulle