Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

UrheiluSuomi.com uusi sivustonsa

 
UrheiluSuomi.com uusi sivustonsa


,
Uusittu UrheiluSuomi.com on nyt paikallissivustojen tasoinen kokonaisuus. (Kuva: UrheiluSuomi.com)

UrheiluSuomi.com on uudistanut tänään 28.7.2009 internetsivustonsa. Jatkossa entistä enemmän suomalaiseen urheiluun keskittyvä sivusto avattiin ensimmäistä kertaa pari vuotta sitten. Nyt uudistetulla sivustolla pyritään parantamaan palvelua entisestään ja tuomaan Suomen maajoukkueiden tiedotteet paremmin esille yhteenpaikkaan. Uusi sivusto mukailee jo aiemmin paikallissivustoissa käyttöön otettua sivupohjaa.

Uusi sivusto tarjoaa käyttäjille entistä enemmän tietoa urheilusta ja vapaa-ajasta. Uudistuneella etusivulla on ensimmäisenä isolla kuvalla varustettu pääuutinen, johon nostetaan juttuja tapahtumista. Pääuutinen ei välttämättä ole tuorein sivustolle lisätty uutinen. Pääuutisen alle tulee jatkossa tuoreimmat uutiset. Uutisten jako on nyt tehty selkeämmäksi. Jatkossa lukija voi valita näkyville esimerkiksi vain Sähkeet tai vaikka Ennakot. Etusivulla on uutisten lisäksi listattuna omissa lokeroissaan Haastattelut ja Kolumnit.

Keskustelut -otsikolla alkavassa pystyrivissä sijaitsevat ei-toimitukselliset materiaalit, kuten Keskustelupalsta, Gallupit ja Maajoukkueet. Keskustelupalstan sijoittamisen hyvin näkyville toivotaan kiihdyttävän palstan käyttöä. Oikean reunan palkkiin on sijoitettu UrheiluSuomi.comin tuottamaa sisältöä. Kaikista toimituksellisista palkeista löytyy myös jatkossakin paikallissivustojen uusimmat uutiset ja kuvagalleriat. 


Uusia ominaisuuksia

Päivityksen yhteydessä sivustolla tuli muutamia pieniä uudistuksia. Näkyvin lienee keskustelujen listaaminen pystypalkeissa. Viidestä tuoreimmasta keskustelusta näkyy listattuna otsikko. Klikkaamalla keskustelun otsikkoa avautuu keskustelun alku esille. Kuvagallerioiden lisäksi jatkossa esille pääsevät myös videot. Videoiden uusimmat leikkeet on nyt listattu samalla tavalla kuin kuvagalleriat. Itse nettivideoiden käyttöliittymä on myös kokenut uudistuksen.

Myös Googlen ominaisuuksia on otettu sivustolla käyttöön. Yläpalkista löytyvä iGoogle -kuvake mahdollistaa UrheiluSuomi.comin uutisten ja tulosten lisäämisen omalle iGoogle -sivulle.


Päättötyö helpotti sivuston uudistusta

Yksi merkittävä tekijä sivuston uusimisessa oli tekijäryhmään kuuluvan Tero Hämäläisen tekemä tutkimus UrheiluPorista. Tutkimuksen pohjalta Hämäläinen toteutti SAMK:ssa päättötyön. Vastauksissa ilmenneet asiat tutkittiin erittäin tarkasti ja niiden pohjalta luotiin ensimmäiset versiot uudesta sivustosta. Uusi sivusto otettiin ensimmäisenä käyttöön reilut vuosi sitten Poriin. Sen jälkeen uusi sivupohja on siirretty myös Turun ja Tampereen paikallissivuihin. Viimeisimpä seuraa nyt siis UrheiluSuomi.com.

Uusi sivusto uudet kujeet

Sivuston päivityksen myötä tekijätiimi toivoo saavansa edelleen palautetta sivustosta. On palautteesi sitten negatiivista tai positiivista, lähetä se toimitukselle sähköpostitse.


UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle