Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
UrheiluSuomi.com tarjoaa perjantaina liveseurannan Raumalta.

Kiekkokauden avaus liveseurannassa

 
Kiekkokauden avaus liveseurannassa


UrheiluSuomi.com tarjoaa perjantaina 31.7.2009 pelattavasta kiekkokauden avauksesta liveseurannan sivuillaan. Perinteikkääseen Pitsiturnaukseen osallistuvat isäntäjoukkue Rauman Lukon lisäksi Porin Ässät, Lahden Pelicans, Oulun Kärpät, Turun Palloseuran ja Tampereen Ilves.

Perjantaina pelattava turnaus alkaa kello 9.00 ottelulla Kärpät-TPS ja huipentuu finaaliin kello 20.00. UrheiluSuomi.com seuraa liveseurannassaan jokaisen pelin alusta loppuun.

Pitsiturnauksen liveseurantaa ylläpidetään nyt kolmatta kertaa. Kaksi aiempaa turnausta ovat saaneet erinomaisen vastaanoton ja kävijöitä sivustolla on ollut lähes yhtä paljon kuin täydessä Äijänsuon jäähallissa.

Pitsiturnauksen seuraamisesta vastaa porilaisen UrheiluPori.comin toimitusryhmä. UrheiluPori.com tarjoaa Porin Ässien otteluista myös kuvagalleriat. Tampereen Ilveksen ottelukohtaiset kuvagalleriat pääsee katsomaan UrheiluTampere.comin sivuilta ja TPS:n kuvat puolestaan tulevat UrheiluTurku.comin sivuille. Palvelu on täysin maksuton.

Liveseuranta:
http://www.urheilusuomi.com/liveseuranta/

Kuvagalleriat:
http://www.urheilupori.com/
http://www.urheilutampere.com/
http://www.urheiluturku.com/

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle