Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
Michael Käldin joukkue kohtaa keskiviikkona Hollannin.

Naisten EM-taival jatkuu keskiviikon Hollanti-ottelu

 
Naisten EM-taival jatkuu keskiviikon Hollanti-ottelu


Suomen naisten maajoukkue kohtaa EM-kisojen toisessa lohko-ottelussaan Hollannin keskiviikkona. Alla on tärkeä 1-0 voitto Tanskasta ja voitolla Hollannista jatkopaikka olisi täysin varma.

Fokus vain Hollannissa

Joukkue vietti hieman kevyemmän maanantain, johon kuului muun muassa elokuva-ilta, mutta tiistaina keskittyminen otteluun alkoi toden teolla.

- Mielenkiintoinen peli edessä. Tanska-pelin jälkeen olemme hakeneet energiaa takaisin. Maanantaina otimme kevyesti ja keskityimme myös henkiseen puoleen. Pään pitää toimia, jotta jalat toimisivat, Naisten päävalmentaja Michael Käld sanoo.

Pelihalut joukkueessa ovat myös korkealla

- Osa pelaajista harmitteli jo maanantai-iltana, miksei peli voinut olla silloin. Se on hyvä merkki, Käld kertoo.

Vaikka voitto Hollannista varmistaisi Suomen jatkopaikan ja lohkovoittokin olisi erittäin lähellä, ei Käld katso vielä liian pitkälle tulevaan.

- Kuten olen aiemmin sanonut, me etenemme askel askeleelta. Otamme pelin kerrallaan ja keskitymme nyt vain Hollantiin. Hollanti pelaa hieman eri lailla kuin Tanska ja pyrimme tietysti eliminoimaan heidän vahvuutensa. yhteistä Tanskan kanssa on se, että myös Hollannilla on hyvät laiturit, Käld tietää.

- Oma peli on tärkeintä, mutta toki annan pelaajille vinkkejä myös Hollannin pelistä ja siitä mihin täytyy kiinnittää huomiota, Käld lisää.

Hollanti kaatoi Ukrainan omassa avausottelussaan 2-0, joten vaaraa minkäänlaiseen aliarviointiin ei Käldin mukaan ole.

- En usko että aliarvioimme Hollantia. Tiedämme itse millaista on olla ensi kertaa lopputurnauksessa ja Hollannille hyvä tulos avauspelistä merkitsi paljon, Käld päättää.

Suomen joukkue on päässyt valmistautumaan Hollanti-otteluun ilman mitään suurempia vammoja, sillä jokainen pelaaja on käytettävissä keskiviikon ottelussa.

Suomen ja Hollannin välinen kamppailu alkaa keskiviikkona klo 20.00.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle