Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Österberg Kalmari jatkaa maajoukkueessa

 
Österberg Kalmari jatkaa maajoukkueessa

Suomen naisten maajoukkueen kaikkien aikojen hyökkääjä Laura Österberg Kalmari jatkaa uraansa maajoukkueessa.

Käytettävissä myöhemmin MM-karsinnoissa

Laura Österberg Kalmari jäi pois MM-karsintojen avausottelusta Armeniaa vastaan henkilökohtaisten syiden takia. Tämä nosti esiin kysymyksen mediassa, että olisiko Österberg Kalmari mahdollisesti lopettamassa maajoukkueuraansa. Näin ei kuitenkaan ole asian laita, vaan Laura Österberg Kalmari on sitoutunut jatkamaan maajoukkueuraansa ja odottaa jälleen pääsevänsä sinivalkopaitaan seuraavissa MM-karsintaotteluissa, kun Suomi kohtaa Slovenian ja Portugalin.

Naisten maajoukkueen päävalmentaja Michael Käld on iloinen saadessaan ykköspyssynsä mukaan myös alkaviin MM-karsintoihin.

- Vaikka Laura ei päässyt tänne Armeniaan henkilökohtaisten syiden takia, niin Lauran kanssa on sovittu, että hän on jatkossa maajoukkueen käytettävissä.

- Olen iloinen, että hän jatkaa, sillä hän on todella tärkeä pelaaja joukkueelle, ylistää Käld.

Suomi aloittaa MM-karsinnat nyt lauantaina Armeniaa vastaan Jerevanissa. Pelit jatkuvat lokakuun 24. ja 28. päivä vierasotteluilla Sloveniaa ja Portugalia vastaan. Ensimmäisen kotipelin naiset pelaavat 21.11. ISS Stadionilla Vantaalla Armeniaa vastaan.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle