Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matti Nurminen Jääkiekkoliiton toimitusjohtajaksi

 
Matti Nurminen Jääkiekkoliiton toimitusjohtajaksi


Suomen Jääkiekkoliiton liittohallitus on tänään kokouksessaan nimittänyt Matti Nurmisen liiton toimitusjohtajaksi 1.1.2010 alkaen. Nurminen seuraa tehtävässä Heikki Hietasta, joka siirtyy vuodenvaihteessa Kehittämiskeskus Oy Hämeen toimitusjohtajaksi.

Nurminen, 36 vuotta, on toiminut Jääkiekkoliitossa yhdeksän vuoden ajan eri tehtävissä, viimeiset viisi vuotta markkinointi- ja hallintojohtajana. Koulutukseltaan Nurminen on kauppatieteiden maisteri.

– Nurminen on luontainen valinta Hietasen seuraajaksi hyvän liiton ja jääkiekon toimintakentän tuntemuksensa sekä vahvan osaamisensa ansiosta, perustelee liiton puheenjohtaja Kalervo Kummola.

– On hienoa ottaa viestikapula Hietaselta vastaan tähän vastuulliseen tehtävään. Jääkiekon asema Suomessa on vahva, ja liiton organisaatio on hyvässä kunnossa – toki haasteita ja kehittämiskohteita riittää niin lyhyellä kuin pidemmälläkin aikavälillä, Nurminen toteaa.

Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle