Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Berliinin maailmancupin avauspäivä ei tuonut suomalaisfinalisteja

 
Berliinin maailmancupin avauspäivä ei tuonut suomalaisfinalisteja


Oksa hätyytti Pihlavan SE:tä Berliinissä

Uinnin maailmancup jatkui lauantaina Berliinissä. Avauspäivä ei tuottanut suomalaisille finaalipaikkoja, vaikka Ossi Oksa uikin lähes Jarno Pihlavan SE-vauhtia.

ÅSK:n Ossi Oksa säväytti jo alkuviikosta Tukholman maailmancupissa erinomaisella vauhdillaan pisimmällä rintauintimatkalla. Berliinissä Oksa sijoittui 200 metrillä 13. ajalla 2:07,97. Tukholmasta vauhti oli herkistynyt vielä siis lähes puolitoista sekuntia.
- No en nyt kyllä todellakaan ole missään herkässä kunnossa, mutta oli tämä paljon parempi uinti kuin Tukholmassa, Oksa huomautti Berliinissä.
Aika yllätti Oksan itsensäkin, sillä Suomen ennätys jäi vain 0,38 sekunnin päähän. Painoarvoa Suomen ennätyksellä onkin, sillä se on Jarno Pihlavan vuonna 2002 uima 2:07,61.
- Leikittelin vähän ennen uintia, että jospa vaikka SE-aikaan, mutta kyllä se tosi lähelle sitten menikin, vaikka olen aika jumissa, Oksa ihmetteli.
Hän jo laskeskeli, että herkistelemällä menisi vielä kovempaakin, eikä Berliinin uinti muutenkaan ollut täydellinen.
- Käännökset, oikeastaan kaikki, jäivät vähän kauaksi, Oksa analysoi.
Vielä viime viikolla Oksan ennätys kirjattiin lukemin 2:12,79. Myös 50 metrillä Oksa kellotti uuden ennätyksen 27,77 ja paransi vanhaa parastaan 0,32 sekuntia. 50 metrillä sijoitus oli 18:s.

Suomen Uimaliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle