Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Toni Koivisto Leijoniin, Niskala jää pois

 
Toni Koivisto Leijoniin


A-maajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen on tänään täydentänyt Leijonamiehistöään laitahyökkääjä Toni Koivistolla (Metallurg Magnitogorsk). Nopea laituri pelaa ensimmäistä kauttaan KHL-liigassa ja ensimmäiset 28 ottelua uudessa sarjassa ovat poikineet tehot 7 + 8 = 15.

Frölundan puolustaja Janne Niskala puolestaan joutuu loukkaantumisen takia jättämään joulukuun EHT-turnauksen väliin. Hänen tilalleen ei valita toista puolustajaa, joten Leijonaryhmä on nyt kasassa ja vahvuudeltaan 22 pelaajaa (kaksi maalivahtia, seitsemän puolustajaa ja 13 hyökkääjää).

Venäjän isännöimä EHT-turnaus 1st Channel Cup pelataan ensi viikolla 17.-20.12.2009. Turnausottelut pelataan avausottelua lukuun ottamatta Moskovassa – avausottelu Tsekki – Suomi otellaan Prahassa torstaina 17.12.

Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle