Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomalaiset hyvässä hiihtovauhdissa yhdistetyssä Ramsaussa – Koivuranta kilpailussa viides

 
Suomalaiset hyvässä hiihtovauhdissa yhdistetyssä Ramsaussa – Koivuranta kilpailussa viides


Suomalaiset eivät olleet parhaassa vireessä mäkiosuudella yhdistetyn maailmancupin triplaviikonlopun avauskilpailussa Ramsaussa perjantaina. Gundersen-kilpailun mäkiosuus jäi suomalaisilta tasoltaan vaisuksi. Hiihtovauhti on kuitenkin suomalaisilla lupaavaa ja Anssi Koivuranta nousi lopputuloksissa kilpailun viidenneksi, vaikka lähti ladulle viidentenätoista. Ranskan Jason Lamy Chappuis voitti kilpailun.
Kimmo Savolainen oli tyytyväinen suomalaisten hiihtovauhtiin.

- Tosi tyytyväinen pitää olla. Hiihtäminen rupeaa löytämään hyvää tasoa. Hiihtäminen on vakuuttavaa, nyt kun saadaan vielä hyppääminen oikealle omalle tasolleen, niin hyviä tuloksia tulee, totesi Savolainen luottavaisena.

- Anssi itsekin meni jo kierroksissa sekaisin, kun hiihtäminen oli niin helppoa. Jäi vielä reserviinkin ladulta, kun ei huomannut että kierrokset ovat täynnä, naurahti Savolainen.

Tuloskooste
Yhdistetyn maailmancup 2009-10
18.12.2009 Ramsau AUT HS 98/10.0 km

1. Jason Lamy Chappuis FRA 22:03.6
2. Felix Gottwald AUT +2,7
3. Magnus Moan NOR +7,1
5. Anssi Koivuranta +7,7
14. Janne Ryynänen +21,8
18. Jaakko Tallus +28,1
51. Lauri Asikainen +2.42,2

Yhdistetyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle