Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maastohiihtäjille tuulitunnelissa hiotut kilpa-asut Vancouveriin

 
Maastohiihtäjille tuulitunnelissa hiotut kilpa-asut Vancouveriin

Suomen maastohiihtäjät kilpailevat Vancouverin olympialaisissa Sportfulin kehittämissä uusissa asuissa, joiden materiaalit ja saumat on hiottu tuulitunnelitesteillä ilmaa mahdollisimman tehokkaasti halkaiseviksi.

- Haluamme antaa urheilijoillemme kaikki mahdolliset väline-edut Vancouverissa. Olemme kehittäneet asua kauden alusta saakka ja olemme hiihtäjien kanssa erittäin tyytyväisiä lopputulokseen, päävalmentaja Magnar Dalen sanoi Lago di Tsereron hiihtostadionilla järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

Asun ylä- ja alaosa on tehty yhdestä kappaleesta, jolloin saumojen ja leikkausten määrä on voitu minimoitua. Päävärinä asussa on sininen, jossa on valkoisia ja vihertäviä raitoja. Suomi lukee asun hihoissa ja lahkeissa reisien kohdalla. Italialainen Sportful on kehitellyt asun materiaaleja kolme vuotta ja suomalaiset aloittivat asujen testauksen syksyllä.

Sportful on ollut Suomen maastohiihtomaajoukkueen virallinen vaatettaja vuodesta 2002 alkaen.

Hiihtoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle