Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nuorten MM-mäkihypyssä kova taso ja ennätysmäärä maita

 
Nuorten MM-mäkihypyssä kova taso ja ennätysmäärä maita

Suomen joukkueessa kokemusta edustavat Ville Larinto ja Sami Niemi jahtaavat hyviä sijoituksia erittäin kovatasoisessa nuorten MM-mäkihypyssä Saksan Hinterzartenissa torstaina.

Kokematonta kaartia Suomen joukkueessa edustavat torstain kilpailussa 15-vuotiaat Jarkko Määttä ja Sami Saapunki.
”Tilanne on erittäin hyvä. Ville on taas pääsemässä hyvälle tasolle ja myös Samilla on mahdollisuudet kymmenen joukkoon, täysin mitaleillekin”, joukkueenjohtaja Kari Pätäri sanoo.
Helpolla Larinto tai Niemi ei mitalijahtiin nouse, sillä maailmancupissakin kunnostautuneet Itävallan Mario Innauer ja kotiyleisön suosikki Pascal Bodmer ovat ainakin mitalitaistossa mukana.
”Taso on erittäin kova. Tiukkaa tulee olemaan mitalitaistossa. Hienoa on myös, että täällä mäkihypyssä on mukana ennätysmäärä maita. Lajille on erittäin tärkeää, että uusia maita tulee mukaan”, Pätäri iloitsee.
Naisten mäkihypyssä kilpaillaan perjantaina. Lauantaina on puolestaan poikien joukkuemäen vuoro.

Mäkikilpailu alkaa kello 16.30 Suomen aikaa.

Mäkihypyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle