Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tyttöleijonilla haastava helmikuu

 
Tyttöleijonilla haastava helmikuu

N18 maajoukkue leireilee Sveitsissä ja Suomessa

Suomen Tyttöleijonilla on edessään haastava helmikuu. Joukkue leireilee kuukauden aikana kahtena peräkkäisenä viikkona, yhteensä 10 päivää. Ensin 22 pelaajan vahvuinen N18 maajoukkue matkaa 9.-14. helmikuuta Sveitsiin, missä se kohtaa Sveitsin vastaavan maajoukkueen kolmeen otteeseen. Seuraavalla viikolla 18.-21.2 on vuorossa 39 pelaajan testileiri Kuortaneen urheiluopistolla.

Haastavan helmikuun tarkoituksena on virittää Tyttöleijonien iskukyky huippuunsa maalis-huhtikuun taitteessa pelattaviin ikäluokan MM-kisoihin. Lopullinen joukkue Chicagon MM-kisoihin selviää juuri helmikuun leirien tuloksena – kisajoukkue nimetään hyvissä ajoin ennen kisoja, heti Kuortaneen leirin jälkeen.

– Todella mielenkiintoinen helmikuu tulossa. Kaksi hyvää kilpailullista tapahtumaa ja samalla päästään harjoittelemaan, pelaamaan ja testaamaan pelaajien kehittymistä. Seuravalmentajille tässä vaiheessa kiitokset yhteistyöstä ja keskusteluista, sanoo Tyttöleijonien joukkueenjohtaja Juuso Toivola.

N18 maajoukkueeseen on tyrkyllä runsaasti hyviä pelaajia ja kilpailu MM-kisapaikoista käy helmikuussa kovilla kierroksilla. Joukkueen valmennusjohto päävalmentaja Harri Laurilan johdolla on saanut sarjapeleistä rohkaisevan hyvää palautetta – MM-kisaprojekti etenee aikataulussa.

Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle