Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pääsylippujen kysyntä enteilee yleisöryntäystä salibandyn MM-kisoihin

 
Pääsylippujen kysyntä enteilee yleisöryntäystä salibandyn MM-kisoihin

Ensi joulukuussa Helsingissä ja Vantaalla pelattavien salibandyn miesten MM-kisojen pääsylippujen uskotaan menevän kuumille kiville. Liput tulevat myyntiin helmikuun 5. päivä. Matkayhtiöt ovat varautuneet aikataulumuutoksiin kisojen takia

Tulevien MM-kisojen kiinnostavuudelle valettiin pohja reilu vuosi sitten, kun Suomi päätti Ruotsin pitkän valtakauden valtaamalla MM-kultaa rakkaalta naapurilta jatkoajalle venyneessä trillerissä huippujännittävien vaiheiden jälkeen Tshekin maaperällä.  Asetelma on näkynyt Suomen kisoja kohtaan aikaisin heränneenä kiinnostuksena.

- Kyselyjä pääsylipuista on tullut tihenevään tahtiin viime syksystä lähtien. Tilanne on siinä mielessä harvinainen, että voittaessaan Suomi on ensimmäinen suomalainen miesten palloilujoukkue joka on saavuttanut kaksi MM-kultaa ja vielä peräkkäisissä kisoissa, toteaa MM2010-kisojen pääsihteeri Ismo Haaponiemi.

Magical Games houkuttaa myös länsinaapureita

Kisajärjestäjät odottavat paikan päälle yli 100 000 katsojaa, mikä löisi MM-kisojen katsojaennätyksen. Salibandyn MM-kisat, Magical Games, on siten yksi vuoden 2010 eniten katsojia liikuttavista urheilutapahtumista Suomessa. Samoille yleisöluvuille yltänee vain Suomen MM-ralli Jyväskylässä. MM2010-kisojen päänäyttämö on Hartwall Areena. Alkusarjaa pelataan myös Vantaan Energia Areenalla.

Myös Ruotsin puolelta on odotettavissa tuhansia salibandyfaneja pääkaupunkiseudulle revanssihengessä. Laivavarustamo Tallink Silja on tehnyt päätöksen muuttaa tarvittaessa Ruotsin-laivan aikatauluja länsinaapurista saapuvien kisaturistien matkasuunnitelmiin sopiviksi.

Yksi lippu – monta peliä

MM2010-kisojen pääsyliput ovat päivälippuja, jolla näkee vähintään neljä ottelua. Välierä- ja loppuottelupäivät on paketoitu yhteen. Kaksi välierää ja pronssi- sekä loppuottelun sisältäviä finaalipaketteja myydään kolmessa hintakategoriassa haitarin ollessa 59-149 euroa.
- Uskon että välierä- ja loppuottelupaketit myydään loppuun jo hyvissä ajoin ennen kisojen alkua, toteaa pääsihteeri Haaponiemi.

Lipunmyynti käynnistyy perjantaina 5. helmikuuta. Suomen miesmaajoukkue aloittaa valmistautumisensa tuleviin arvokisoihin toden teolla lauantaina 6. helmikuuta kohtaamalla arkkivihollisensa Ruotsin Vantaan Energia Areenalla. MM2010-kisat alkavat lauantaina 4. joulukuuta ja MM-finaali pelataan viikon päästä 11. joulukuuta.

Salibandyliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle