Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Myrsky viivästytti Huuhkajien kokoontumista

 
Myrsky viivästytti Huuhkajien kokoontumista

Keski-Eurooppaa koetellut myrskyinen sää on viivästyttänyt A-maajoukkueen kokoontumista Maltalla, mutta maanantai-illaksi koko joukkuetta odotetaan jo ehtiväksi harjoituksiin.

Illaksi kaikki koolla

Huuhkajien ensimmäinen harjoitusrupeama Maltalla peruutettiin, koska joukkue alkoi vähitellen saapua paikalle vasta yön mittaan.

- Joukkueen kokoaminen ja nyt sitten kerääntyminen tänne toi omat haasteensa. Myrsky sotki lentoja ja itsekin tein tänne matkaa yhtä kauan kuin olisin normaalisti tehnyt Etelä-Afrikkaan, päävalmentaja Stuart Baxter naurahti.

- Edelleen odotellaan neljää pelaajaa saapuvaksi, mutta toivon mukaan kaikki ovat jo maanantain iltaharjoituksissa paikalla.

Sää perillä kuitenkin suosii Huuhkajia, sillä elohopea Maltalla on kivunnut yli 20 lämpöasteen ja aurinko paistaa kesäisesti.

Valmistautuminen keskiviikon A-maaotteluun alkaa siis varsinaisesti maanantai-iltana ja myös vastustajaa tullaan Baxterin mukaan käymään läpi.

- Jonkun verran on jo käytykin ja dvd:tä vielä tullaan katsomaan vastustajasta. Tämä on kuitenkin kansainvälinen pelipäivä ja haluan antaa pelaajille jonkin verran tietoa vastustajastakin. Pääteemat keskiviikkona ovat kuitenkin oman pelimme kehittämisessä.

A-maaottelu Malta-Suomi Ta’Qalissa keskiviikkona 3.3. kello 19.00 (kello 20.00 Suomen aikaa).

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle