Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Freestylen Suomen mestaruuskilpailuihin ennätysmäärä urheilijoita

 
Freestylen Suomen mestaruuskilpailuihin ennätysmäärä urheilijoita

Freestylehiihdossa puhaltavat positiiviset tuulet. Olosuhteet harjoitteluun ovat tänä talvena olleet erinomaiset kotimaassa ja niin sanottujen uusien freestylen lajien harjoittelu- sekä kilpailumahdollisuuksiin on panostettu. Työ näkyy nyt suurena osanottajamääränä viikonloppuna Kemijärven Suomulla kilpailtavissa Suomen mestaruuskilpailuissa.

”Kilpailuihin on ilmoittautunut nyt 114 laskijaa, se on ennätys. Viime vuosina vain Scandinavia Cupeissa, jotka ovat avoimia myös ulkomaalaisille, on ollut enemmän laskijoita. Tämä tarkoittaa toki pitkiä päiviä meille järjestäjille, mutta hyvää kisaa”, sanoi kilpailunjohtaja Kari Miettunen.

Neljässä eri lajissa neljän päivän aikana tullaan näkemään noin 230 alkukilpailusuoritusta. Tämän lisäksi jokaisessa lajissa lasketaan finaalit. SM-kisoissa suurin osanottajamäärä on perjantain Slope stylessa sekä lauantain kumpareissa. Slopen hyppyreissä ja reileissä taituroi yli 70 laskijaa.

”Vielä vähän muokataan tuota slopea. Tehdään yksi iso hyppyri alkuun, toinen tuohon alas sekä sitten joitakin reilejä. Hyvältä näyttää”, kertoi slope stylen rinnevastaava Janne Hiltula.

SM-kilpailut avataan Ski crossilla, joka lasketaan torstaina 8. päivänä klo 12 alkaen. Perjantaina kilpaillaan Slope stylessa klo 11 alkavassa karsintakilpailussa. Lauantaina ja sunnuntaina vuorossa ovat kumpareet ja parikumpareet. Kilpailut alkavat klo 10 molempina päivinä. Aikataulumuutokset ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan viimeistään edellisen päivän tulostiedotteessa.

Avalanche Ski Club sekä Ski Sport Finland toivottaa kaikki tervetulleeksi Suomulle seuraamaan freestylen kauden 09/10 päätöstapahtumaa!

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle