Suomen naisille voitto ja tappio opiskelijoiden MM-turnauksessa

Suomen naiset aloittivat salibandyn opiskelijoiden MM-turnauksen Ruotsin Uumajassa voitolla ja tappiolla. Suomi murjoi Puolan torstai aamupäivällä selvästi 12-0 (5-0, 4-0, 3-0), mutta sai maistaa myöhäispelissä itse samaa lääkettä Ruotsin oltua parempi peräti 11-2 (3-1, 4-1, 4-0).

Kati Salminen (3+1), Niina Vilppunen (2+2) ja Jenni Timonen (1+3) nousivat  tehonaisiksi kun Suomi karkasi Puolalta jo avauserässä, joka päättyi 5-0.

Iltapelissä Jenni Timonen laukoi Suomen johtoon neljännellä minuutilla, mutta turnauksen avausotteluaan pelannut Ruotsi iski jo ennen ensimmäistä taukoa kolmesti ja karkasi toisessa erässä 5-1-johtoon ennen Suomen kavennusta, jonka laukoi jälleen Timonen. Siihen suomalaisten ilonaiheet päättyivätkin emäntien merkkauttaessa illan viimeiset kuusi osumaa.

Perjantaina Suomen naiset kohtaavat Tshekin.