Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
Baxterin joukot kohtaavat perjantaina Viron.

Baxterilla selvät tavoitteet

 
Baxterilla selvät tavoitteet

Huuhkajien päävalmentaja Stuart Baxter kertoi jo joukkueen nimeämisen yhteydessä, että perjantain A-maaottelu Viroa vastaan on tärkeä osa kehitysprojektia ja vastuuta perjantaina on tiedossa kokemattomammillekin pelaajille.

Monille vastuuta
 
Toki Huuhkajilla on riveissään kokeneempiakin pelaajia ja Baxter hakeekin sopivaa sekoitusta, jossa kokeneemmat pelaajat pystyvät tukemaan nuorempia.

- Tarkoitus on pelata niin että kentällä aloittaa viisi konkaria ja viisi kokemattomampaa pelaajaa, Baxter kertoi torstaina Tallinnassa.

- Tauolla sitten on määrä tehdä viisi vaihtoa ja jatkaa toisella puoliajalla samalla viisi kokenutta, viisi kokemattomampaa koostumuksella.

Mitenkään kiveen hakattuja päätökset eivät välttämättä ole, mutta joka tapauksessa mahdollisimman monelle pelaajalle on tarkoitus antaa näyttöpaikka.

- Tahtoisin nähdä kaikkien pelaavan perjantaina tai ainakin mahdollisimman monen. Tämä on osa kehitysprosessiamme ja on tärkeää, että pelaajat pääsevät myös pelaamaan.

A-maaottelu Viro-Suomi A. Le Coq Arenalla Tallinnassa perjantaina 21.5. kello 19.00.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle