Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nyströmit voittivat sisulla toisen ottelunsa

 
Nyströmit voittivat sisulla toisen ottelunsa

Emilia ja Erika Nyström jatkavat ainoana suomalaisena naisparina pelejään beach volleyn maailmankiertueen turnauksessa Ahvenanmaalla.

Nyströmit voittivat toisen kierroksen ottelussaan ruotsalaisparin Angelina Ljungqvist/Åsa Gustafsson numeroin 2-1 (14-21, 21-14, 15-12).

Suoritus heitteli päivän aikana, sillä kaksosista Emilia oli toista päivää kuumeessa. Sen takia siskosten pelikään ei näyttänyt kummoiselta. Keskittyminen oli lähinnä siinä, mitä Emilia jaksaa tehdä.

- Näyttäköön miltä näyttää. Katsotaan sitten taas, missä kunnossa sisko huomenna on, Erika Nyström sadatteli.

- Latistaahan se molempien tunnelmaa, kun tilanne oli tällainen. Tässä joutui lähinnä keskittymään siihen, kuinka paljon jaksan näillä jaloilla liikkua, Emilia myönsi.

- Nyt menen lepäämään, ja toivon että olen huomenna paremmassa kunnossa, Emilia päätti.

Avausottelunsa kaksikko hävisi aamulla latvialaisparille Inguna Minuse/Inese Jursone luvuin 1-2.

Torstaina aamulla kello 10 Nyströmit kohtaavat  kolmannella kierroksella hyvät tuttavansa Kreikasta Maria Tsiartsianin ja Vasiliki Arvanitin. Molemmat ovat hävinneet yhden ottelun eli toisesta tappiosta seuraa putoaminen tästä turnauksesta.

Hanna-Mari Arminen väänsi nilkkansa

Riikka ja Hanna-Mari Arminen hävisivät toisen kierroksen ottelunsa espanjalaisparille luovutuksella, vaikka he yrittivät pelata ottelun loppuun ikävän loukkaantumistilanteen jälkeen.

Hanna-Mari satutti nilkkansa heti ensimmäisen erän alkupuolella hyökkäystilanteesta alastullessaan. Teippaamistauon jälkeen peliä vielä jatkettiin kylmässä ja sateisessa Maarianhaminassa.

Sisulla sisarukset menivät tilanteeseen 6-15 asti toisessa erässä, ennen kuin lopettivat ottelun kesken. Tilastoihin merkittiin tappioluvut 0-2 (10-21, 6-21).

Aamun avausottelunsa Armiset hävisivät kovalle brasilialaisparille Larissa/Juliana 0-2.

- Kovat olivat vastukset, mutta emme kyllä saaneet kunnolla omaa peliämmekään kulkemaan missään vaiheessa, Riikka Arminen totesi.

- Harmittaa, meillä oli hyvä lämmittely, mutta sitten tapahtui tuo loukkaantuminen, Nyt jalkaa särkee, mutta en usko, että se meni kovin pahasti, sanoi puolestaan Hanna-Mari Arminen.

Hanna-Mari kuitenkin poistui kentältä Suomen beachvalmentajan Kai Liukkosen reppuselässä.

Molempien Armisten pitäisi matkustaa maanantaina naisten lentopallomaajoukkueen mukana Saksaan valmistautumaan EM-karsintaa varten, jossa Suomi kohtaa parin viikon kuluttua Ranskan.

Ahvenanmaalla miesten pääsarjassa aloittaa torstaina myös kaksi suomalaisparia: Timo Haavisto/Toni Vahela ja Jani Säisä/Lasse Maijala.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle