Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pellinen jatkaa hienoja esityksiään ski crossin maailmancupissa

 
Pellinen jatkaa hienoja esityksiään ski crossin maailmancupissa

Skicrossari Jouni Pellinen on sijoittunut kuudenneksi maailmancupin osakilpailussa Italian San Candidossa. Voittoon kurotti yllätysnimi, Australian Scott Kneller, joka ei ole aikaisemmin yltänyt kärkikymmenikköön.

Kauden avanneessa kilpailussa lauantaina Pellinen laski viidenneksi, mikä on hänen paras saavutuksensa maailmancupissa. Tänään Pellinen jäi välieränsä viimeiseksi aivan kuten eilen. Syypää oli Yhdysvaltain John Teller.

– Laskin toisena ensimmäiseen kurviin, kun Teller tuli rumasti kylkeen. Yritin saada tyypille hylkäystä temppunsa seurauksena, Pellinen kertoi.

Protestointi ei auttanut: Teller eteni jatkoon ja sijoittui lopulta kolmanneksi. Pellinen puolestaan löysi itsensä jälleen pikkufinaalista.

– Sen startissa oli aikamoista rytinää ja taistelua. Pääsin kuitenkin laskemaan kakkosena käytännössä alusta maaliin saakka.

San Candidon kahden osakilpailun jälkeen Pellinen majailee ski crossin maailmancupissa komeasti viidentenä. Sveitsin Patrick Gasser johtaa.

Seuraavaksi Pellinen suuntaa Suomeen joulunviettoon. Välipäivinä on luvassa harjoittelua, ja tammikuun alussa Pellinen lentää takaisin Keski-Eurooppaan. Ski crossin maailmancup jatkuu Itävallan St. Johannissa 7. tammikuuta.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle