Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Uuden vuoden kisassa 4 suomalaista

 
Uuden vuoden kisassa 4 suomalaista

Mäkiviikon uuden vuoden aattopäivään kuuluvan Garmisch-Partenkirchenin karsinnan HS 140-mäessä läpäisivät suomalaiskotkista Janne Ahonen 131,5 metriä kantaneella hypyllään ja Anssi Koivuranta 129,5 metrin hypyllä. Matti Ruuskanen ja Kalle Keituri karsiutuivat kilpailusta.

Mäkiviikon kokonaiskilpailussa toisena olevan Matti Hautamäen ja Ville Larinnon ei tarvitse karsia kilpailuun kuuluessaan maailmancupin kärkikymmenikköön. Hautamäki hyppäsi 126,5 metriä ja Ville Larinto puolestaan 129 metriä.

Karsintakierroksen paras oli Norjan Tom Hilde. Hilde saa vastaansa kilpailun ensimmäisen kierroksen päättävään taistelupariin mäkiviikkoa ja maailmancupia johtavan Itävallan Thomas Morgesternin joka ei hypännyt karsinnassa.

Suomalaisten taisteluparit uuden vuoden päivänä 1.1.2011 Garmisch-Partenkirchenissä(GER):
Anreas Wank (GER)-Janne Ahonen
Stefan Hula(POL)-Anssi Koivuranta
Rune Velta(NOR)-Ville Larinto
Pascal Bodmer(GER)-Matti Hautamäki

1.1.2011 Garmisch-Partenkirchen GER HS 140
Kilpailuaikataulu(Suomen aikaa)
13.30 koekierros
14.45 kilpailu

Mäkihypyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle