Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pellinen laski yhdeksänneksi ski crossissa Tirolissa

 
Pellinen laski yhdeksänneksi ski crossissa Tirolissa

Jouni Pellinen sijoittui yhdeksänneksi ski crossin maailmancupin kilpailussa Itävallan St. Johannissa. Hänen tiensä katkesi puolivälierässä, kun suomalainen jäi neljän laskijan ryhmän hännille.

– Oli aika hektinen ensimmäinen mutka, melkein kaikki ratkaisut tapahtuivat tänään siinä. Vedin vähän liian suoraan sisään enkä päässyt oikealle linjalle, Pellinen kertasi.

Illan finaalissa Yhdysvaltain John Teller puristi viime metreillä voittoon tirolilaisyleisön edessä. Kanadan Nick Zoricic joutui tyytymään kakkostilaan.

Kauden kahdessa avauskilpailussa San Candidossa joulukuun puolivälissä Pellinen laski viidenneksi ja kuudenneksi. Aikalaskuissa hän on ollut jatkuvasti aivan kärjessä, ja startit sujuvat mallikkaasti. Ski crossissa marginaalit ovat usein pieniä.

– Mahdollisuudet on vaikka kuinka korkealle. Nyt kismittää pirusti, mutta aina näistä jotain oppii, Pellinen totesi.

Pellisen lisäksi St. Johannissa oli mukana loukkaantumisen jäljiltä paluun maailmancupiin tehnyt Juha Haukkala. Hän kuitenkin karsiutui jatkosta torstain aikalaskuissa.

Pellinen ja Haukkala nähdään seuraavan kerran tositoimissa ensi viikon keskiviikkona Alpe d'Huezissa Ranskassa.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Juha Haukkala

Tiedot

Jouni Pellinen

Tiedot