Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Wengenin pujottelusta ei irronnut pisteitä Palanderille

 
Wengenin pujottelusta ei irronnut pisteitä Palanderille

Wengenin pitkä kisaviikonloppu Sveitsissä päättyi miesten pujotteluun sunnuntaina. Voiton vei Ivica Kostelić, joka vankisti asemaansa sekä kokonaiscupin että pujottelucupin johdossa. Toiseksi laski Marcel Hirscher (+0,93) ja kolmanneksi Jean-Baptiste Grange (+0,99).

Ainoana suomalaisena kilpailuun osallistunut Kalle Palander teki vaikeassa paikassa sen minkä pystyi. Lähtönumerolla 43 startannut Palander kamppaili tiukasti pääsystä toiselle kierrokselle, mutta hän laski ulos radan loppupuolella.

– Ylhäällä sattui pieni sisäsuksivirhe. Sen jälkeen lähdin vetämään riskillä ja kuromaan aikaeroa umpeen. Yritin kiertää keppiä tosi läheltä, jolloin suksi lipsahti väärälle puolelle, Palander harmitteli.

Riskirajoilla laskeminen oli siinä mielessä ainut oikea vaihtoehto, että rinne oli pahasti kulunut myöhäisten lähtönumeroiden kohdalla.

– Tämä oli oikeastaan ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun suurilla numeroilla ei ollut mitään mahdollisuuksia hätyytellä kärkeä. Aiemmin niitä saumoja on kyllä tarjottu, Palander kertoi.

Seuraavan kerran Palander kilpailee maailmancupissa ensi sunnuntaina, kun vuorossa on Kitzbühelin pujottelu.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Kalle Palander

Tiedot