Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Erinomainen syöksylasku siivitti Romarin superyhdistetyn yhdeksänneksi

 
Erinomainen syöksylasku siivitti Romarin superyhdistetyn yhdeksänneksi

Suomen Andreas Romar laski komeasti yhdeksänneksi alppihiihdon MM-kilpailujen superyhdistetyssä maanantaina. Romarin tavoitteena oli sijoittua 15 parhaan joukkoon, eli odotukset ylittyivät selvästi.

– Olen todella tyytyväinen, ei olisi paljon paremmin voinut mennä kokonaisuutena. Kaksi edellistä kilpailua (super-G ja syöksylasku) menivät vähän alakanttiin, joten senkin takia tämä tuntuu mahtavalta, Romar hymyili.

Maailmanmestaruuden vei Norjan Aksel Lund Svindal, joka otti johtopaikan syöksylaskussa ja piti sen loppuun saakka. Hopean ja samalla kisojen kolmannen mitalinsa nappasi Italian Christof Innerhofer (+1,01). Hänen joukkuetoverinsa Peter Fill sai pronssia (+1,90).

Syöksylaskun jälkeen Andreas Romar oli seitsemäntenä 1,70 sekuntia Aksel Lund Svindalia perässä. Hurjan laskun ansiosta Romarilla oli matkaa mitaliin ainoastaan reilut puoli sekuntia.

– Syöksy kulki tosi hyvin, ja se onkin lempilajini tällä hetkellä. Rata oli pakkasyön jäljiltä sopivan kova, joten sitä oli mukava vetää.

Pujotteluosuudella Romarilla oli alussa vaikeaa, mutta niin oli myös monella muulla. Esimerkiksi Ted Ligety, Bode Miller ja Silvan Zurbriggen laskivat ulos. Romar kuitenkin taisteli hienosti loppuun saakka jääden Svindalista lopulta kolme ja puoli sekuntia.

– Jos totta puhutaan, niin aika heikolta tuntui. Luulin olevani todella hidas, vaan enpä sitten lopputulosten perusteella vissiin ollutkaan, Romar virnisti.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Andreas Romar

Tiedot