Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Superpesis palaa Ylen kanaville: naisten loppuottelut suorana YLE TV2:ssa

Superpesis palaa Ylen kanaville: naisten loppuottelut suorana YLE TV2:ssa

 

Naisten Superpesiksen medianäkyvyys kasvaa ennennäkemättömiin mittoihin alkavalla kaudella. Suomen suosituinta naisten palloilusarjaa esitetään runkosarjassa kymmenen ottelun voimin VeikkausTV:ssä ja neljän ottelun verran Yle Areenassa. Loppuottelusarja välitetään alusta ratkaisuun saakka suorina lähetyksinä Yle TV2:ssa.

Tapahtumaurheilun- ja urheiluoikeuksien päällikkö Robert Portman Yle Urheilusta on innoissaan pesäpallon paluusta Ylen tv-kanaville.

- Pesäpallon esittäminen tulevalla kaudella on Ylelle hieno asia ja se täydentää ennestäänkin kattavaa lajitarjontaamme mainiosti. Tulemme esittämään naisten Superpesiksen runkosarjaa neljä ottelua Yle Areenassa ja naisten finaalit loppuun saakka TV2:ssa.

VeikkausTV:n lähetyksiä pääsee katsomaan kirjautumalla veikkaus.fi-pelipalveluun ja tallettamalla rahaa pelitilille. Pelaamista ei edellytetä.

- Naisten Superpesis on yksi kesän katsotuimmista sarjoista, ja VeikkausTV haluaa olla mukana suomalaisessa urheilussa. Seuraamme naisten Superpesistä suorissa ottelulähetyksissä aina keskiviikkoisin 13.5. lähtien, kertoo VeikkausTV:n tuottaja Juha Laasila.

Naisten Superpesiksen lisääntynyt tv-näkyvyys tukee erinomaisesti pesäpallon jo ennestään vahvaa tasa-arvotyötä.

- Naispesäpallo on viihdyttävää huippu-urheilua, jossa riittää tapahtumia. Toivon erityisesti uusien katsojien löytävän huippupesäpallon pariin. Naispesiksen ystävillä on nyt mahdollisuus seurata huippuotteluita lähes viikoittain - runkosarjan alusta aina viimeiseen finaaliotteluun asti, Juha Tikkanen Pesäpalloliiton palveluyksiköstä kiittelee.

Naisten Itä-Länsi-arvo-ottelu välitetään Nelonen Pron kanavilla ja Ruutu-palvelussa Hyvinkäältä lauantaina 27.6.

Naisten Superpesiksen alkukauden tv-ottelut

Ke 13.5.
Rauma-Lapua 18.00 VeikkausTV

Ke 20.5.
Viinijärvi-Kankaanpää 18.00 VeikkausTV

Su 24.5.
Lapua-Pori 14.00 Yle Areena

Ke 27.5.
Seinäjoki-Jyväskylä 18.00 VeikkausTV

Ke 3.6.
Pori-Lappeenranta 18.00 VeikkausTV

Ke 10.6.
Vihti-Pori 18.00 VeikkausTV

Ke 17.6.
Kankaanpää-MansenRäpsä 18.00 VeikkausTV

Ke 24.6.
Viinijärvi-Kempele 18.00 Yle Areena

La 27.6.
Naisten 55. Itä-Länsi-ottelu, Nelonen+Ruutu.fi

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle