Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kitzbühelin sääolosuhteet veivät Andreas Romarin mahdollisuuden

Kitzbühelin sääolosuhteet veivät Andreas Romarin mahdollisuuden

 

Maailmancupin syöksylaskukilpailu jouduttiin tänään keskeyttämään 30:nnen laskijan jälkeen Itävallan Kitzbühelissä.

Kovan tuulen ja huonon näkyvyyden johdosta kilpailun aloitusaikaa siirrettiin jo alun perin tunnilla eteenpäin, mutta lopulta olosuhteet kävivät liian vaarallisiksi ja lähtönumerolla 43. vuoroaan odottanut Andreas Romar ei päässyt starttaamaan kilpailuun.

Kilpailussa nähtiin jo ennen sen keskeyttämistä hurjan näköisiä ulosajoja, kun muun muassa ennakkosuosikit Aksel Lund Svindal ja Hannes Reichelt ajautuivat ulos radalta turvaverkkoihin.

Voiton klassikkokilpailussa vei nimiinsä Italian Peter Fill. Sveitsin Beat Feuz laski toiselle sijalle ennen maamiestään Carlo Jankaa. Maailmancupin sääntöjen mukaisesti tulokset jäivät voimaan, koska 30 kilpailijaa ehti laskea ennen kilpailun keskeyttämistä.

Kitzbühelin alppihiihtoviikonloppu päättyy huomiseen maailmancupin erikoispujotteluun, jossa Suomen joukkueen laskijoista mukana on Joonas Räsänen.

Andreas Romarin kommentit syöksylaskukilpailun keskeyttämisestä ja Kitzbühelin viikonlopusta kokonaisuudessaan ovat katsottavissa Ski Sport Finlandin Youtube-kanavalta.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Andreas Romar

Tiedot