Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sandell vahvalla toisella laskulla 16:nneksi Japanissa

Sandell vahvalla toisella laskulla 16:nneksi Japanissa

 

Japanin Naebassa lauantaina lasketuissa alppihiihdon maailmancupin suurpujottelun osakilpailussa Marcus Sandell sijoittui parhaana suomalaisena 16:nneksi. Avauslaskunsa jälkeen Sandell oli 24:s. Toisella kierroksella Sandell laski kisan seitsemänneksi nopeimman ajan ja paransi lopputuloksisa sijoitustaan 8 sijaa. "Vaikea kisa; tosi lämpimät olosuhteet ja ihan super pehmeät. Ensimmäinen lasku oli kyllä valitettavan surkea. En saanu oikein mitään tunnetta, että pystyisi työntämään missään vaiheessa oikein lujaa. Toisella kierroksella oli vähä parempi meininki. Toisella kierroksella pitää nyt jatkaa ja miettii tulevaisuutta", Sandell analysoi kisan jälkeen.

Samu Torstin lasku ei tänään riittänyt toiselle kierrokselle ja miehen tulos lopputuloksissa oli 32:s."Ei toisen kierroksen paikka hellinnyt tällä kertaa. Kuusi sadasosaa oli tällä kertaa mua vastaan ja käännetään se seuraavalla kerralla toisinpäin", sanoi Torsti.

Eemeli Pirisen kilpailu päättyi Naebassa rinteen puolivälissä olevaan kumpuun. "Päivän kisa lähti ihan hyvin menemään ja oli ihan perus laskemista ja ihan hyvin meni puoli väliin asti. Sitten menin liian suoraan ja liikaa hyppäsin kummusta vähän väärään suuntaan ja siihen päättyi sitten kisa", kommentoi Pirinen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle