Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koskelon Stuttgart jatkaa vahvasti lentopallon Mestarien liigassa

Koskelon Stuttgart jatkaa vahvasti lentopallon Mestarien liigassa

 

Kolmesta lentopallon naisten Mestarien liigaa ulkolaisjoukkueiden paidassa pelaavasta pelaajasta Roosa Koskelo pääsi ainoana nauttimaan tällä viikolla voitosta. Daniela Öhmanin ja Michaela Madsenin ranskalaisjoukkueiden kohtalona olivat kotitappiot.

Koskelon saksalaisjoukkue Allianz MTV Stuttgart otti lohkovaiheen toisen voittonsa kaatamalla vierailleen bulgarialaisen Maritza Plovdivin 3-1 (25-15, 25-21, 23-25, 25-19).

- Oli mahdollisuudet kyllä viedä peli 3-0, mutta kolmannen erän lopussa vähän hätäiltiin ja muutamalla ihan lopussa verkon kautta tipahtaneella ässällä Maritza vei erän. Vastusta laittoi kyllä syöttöön tosi kovasti painetta ja olimmekin valtaosan pelistä vaikeuksissa vastaanoton kanssa. Meidän torjunta-puolustus toimi sitten sitäkin paremmin, samoin oma syöttö. Tärkeät kolme pinnaa ajatellen mahdollista jatkopaikkaa, Koskelo analysoi.

Samassa A-lohkossa hallitseva mestari, turkkilainen VakifBank Istanbul puolestaan kiristi ruuvia pitkin iltaa lyöden Daniela Öhmanin Beziers VB:n 0-3 (24-26, 19-25, 14-25). Öhman pelasi koko pelin, mutta jäi joukkueensa heikon vastaanottopelaamisen myötä hyökkäyksessä lähes työttömäksi (hyök 0/5) ja tätä kautta pisteittä.

VakifBank johtaa lohkovaiheen puolivälissä A-lohkoa puhtaalla pelillä (3-0), Stuttgart (2-1) on toisena ja Beziers (1-2) kolmantena. Kun lohkovoittajien lisäksi kolme viidestä lohkokakkosesta pääsee pudotuspeleihin, on etenkin Stuttgartilla erinomaiset mahdollisuudet edelleen sinne pääsyn suhteen.

Michaela Madsenin RC Cannes puolestaan kärsi C-lohkossa kotitappion italialaiselle Igor Gorgonzola Novaralle 0-3 (15-25, 17-25, 19-25). Madsen ei pelannut.

RC Cannes on voittanut yhden pelin ja hävinnyt kaksi. Lohkon kärjessä on Novara (3-0), kakkosena puolalainen Budowlani Lodz (2-1) ja neljäntenä valkovenäläinen Minchanka Minsk (0-3).

Hämeenlinna pelaa kolmannen lohkovaiheen ottelunsa torstaina Jekaterinburgissa kello 16 Uralochkaa vastaan.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle