Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen Cupin finaali siirtää otteluja

Suomen Cupin finaali siirtää otteluja

Kaksi Veikkausliigan ottelua on siirretty uuteen ajankohtaan lauantaina 15. kesäkuuta pelattavan Suomen Cupin finaalin takia.

Suomen Cupin finaali pelataan lauantaina 15.6. Finaalissa pelaa kaksi Veikkausliigan joukkuetta: IFK Mariehamn ja Ilves. Palloliitto tiedottaa tarkemmin finaalin otteluajankohdasta ja -paikasta.

Kuten Veikkausliigan otteluohjelman julkistuksen yhteydessä on ilmoitettu, Suomen Cupin finaalissa pelaavien joukkueiden ottelut aikaväliltä 14.6.–18.6. siirtyvät myöhempään ajankohtaan.

Tässä tapauksessa finaali siirtää kaksi ottelua perjantailta 14.6. uuteen ajankohtaan. Ottelut ja niiden uudet otteluajankohdat ovat seuraavat:

SJK – IFK Mariehamn: torstai 15.8. kello 18.30
Ilves – HIFK: tiistai 27.8. kello 18.30

Kaikilla otteluissa pelaavilla joukkueilla on edellisen Veikkausliigan ottelun jälkeen kolme välipäivää ennen uutta otteluajankohtaa sekä otteluajankohdan jälkeen kolme välipäivää ennen seuraavaa Veikkausliigan ottelua.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle