Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Champions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Champions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Kampuksen Dynamon miehet jatkavat pistejahtiaan lauantaina 11.11., kun vieraaksi Monitoimitalon ÄSSÄ-Areenalle saapuu TPK Turusta. KaDy hävisi viime viikonloppuna niukasti kaksi ottelua Torniossa, lauantaina FC Kemille 2-1 ja sunnuntaina ToPV:lle 3-2. 

Vaikka saldona pohjoisesta oli Dynamolle harvinaisesti nolla pistettä, ja vaikka sairastupa on täyttynyt ikävään tahtiin, oli kahdessa tasaisessa ja loppuun asti jännittävässä peleissä paljon hyvää. Sarjan hännillä toistaiseksi oleva KaDy on tulosten läpi katsottuna pelannut rajusti nuorentuneella joukkueellaan koko syksyn varsin mukiinmenevästi, mukaan lukien kolme kovaa Mestarien Liigan ottelua Kaunasissa, joten pistepussin lihominen kotimaan liigassakin lienee odotettavissa. Kokeneista pelaajista muutama on kärsinyt loukkaantumisista; mm. Jukka Kytölä on ollut kolme ottelua sivussa. 

Nuorison esiinnousu on ollut vahva; erityisesti Helsingistä tullut Eric Sylla on ollut vahva tehoin 6 + 1 viidessä ottelussa. Torniossa ToPV:ta vastaan KaDy pelasi liigahistoriansa nuorimmalla ryhmällä; kokemusta kokoonpanossa edustivat lähinnä Newton Jr. ja Tampereelta kiinnitetty uusi hankinta Ville Koskela. 

Mestarien Liigassa timanttina loistanut Newton Jr. on ollut Dynamon toiseksi paras pistemies (4 + 2) kotimaan liigassa. Bene Filppu on latonut tehot 2 + 3. Miesten joukkueen kaikki kolme maalivahtia ovat olleet tositoimissa, kun Niila-Ville Laitisen ja Juha-Matti Savolaisen lisäksi Otso Honkonen korkkasi kautensa sunnuntaina Torniossa.

Lauantain vastus Turun Pallokerho on 7. sijalla 7 pisteessä kuusi ottelua pelanneena. TPK aloitti syksyn heikosti häviämällä kolme ottelua reippain numeroin, minkä jälkeen paikallisottelusta AU:ta vastaan turkulaisille irtosi vieraissa kauden avauspiste. Kaksi viimeistä otteluaan TPK on voittanut kotonaan komeasti, numeroin 6-3 kaatuivat häntäpään vastustajista sekä ToPV että VehU

Joukkueen ylivoimaisesti parhaat pistemiehet ovat olleet Forsströmin veljekset Joona (5 + 4) ja Jonne (3 + 4). Myös Atte Ekholm on paukuttanut viisi maalia.

Muutaman vuoden korpivaelluksella kahdella alemmalla sarjatasolla viettänyt TPK palasi Futsal-Liigaan vuonna 2021, minkä jälkeen KaDy on voittanut kaikki neljä keskinäistä kohtaamista. Viime kaudella KaDy oli Turussa syksyllä vahvempi maalein 1-2 ja antoi turkulaisille peräti 12-1-selkäsaunan ÄSSÄ-Areenalla helmikuussa. 

TPK:n päävalmentaja on jyväskyläläislähtöinen entinen KaDyn ja JoSePan pelaaja Jose Ikonen, joka pelasi kolmen kauden (2015-2018) aikana 78 liigaottelua Dynamon nutussa voittaen yhden Suomen mestaruuden ja yhden SM-hopean.

Miesten Futsal-Liigaa
la 11.11.2023

Kampuksen Dynamo – Turun Pallokerho (TPK)
klo 16.00 Jyväskylä, Monitoimitalo, ÄSSÄ-Areena

Dynamon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2023-2024 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2023-2024

Ottelut kaudella 2023-2024

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

UEFA:n futsalin Mestarien Liigan peleistä Kaunasista myöhään sunnuntaina kotiutunut Kampuksen Dynamo pääsee jälleen tien päälle.

Lue lisää
KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

Kampuksen Dynamo suuntaa lauantaina vierasreissuun pääkaupunkiseudulle, jossa kohdataan espoolainen EBK.

Lue lisää
Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo otti komean voiton UEFA:n Futsalin Mestarien Liigan Main Roundilla Kaunasissa torstaina. Keskiviikon heikon avausottelun jälkeen KaDy pelasi kuin uudelleensyntyneenä ja selättä Kyproksen mestari AEL Limassolin maalein 2-7.

Lue lisää
KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDyn syyskausi Naisten Futsal-Liigassa jatkuu kotiottelulla, kun Monnarin ÄSSÄ-Areenalle saapuu hallitseva Suomen mestari HIFK.

Lue lisää
KaDy haastaa kotonaan pronssijoukkue YIlveksen

KaDy haastaa kotonaan pronssijoukkue YIlveksen

KaDyn naiset palaavat sunnuntaina Monnarin Ässä-Areenalle, jossa otetaan mittaa Ylöjärven Ilveksestä.

Lue lisää
KaDy Intalan hattutempulla voittoon PJK:sta

KaDy Intalan hattutempulla voittoon PJK:sta

Kampuksen Dynamo aloitti Pirkanmaan tuplapeliviikonlopun Pirkkalan Jalkapalloklubin vieraana.

Lue lisää