Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MYPA haki pisteet Kuopiosta

 

MYPA haki pisteet Kuopiosta


MYPA jatkoi vierasvoittojen tiellä myös sunnuntaina, kun punavalkoiset hakivat viikon toisen täyden pistepotin KuPSin kustannuksella. Vierasvoitto oli MYPA:lle kauden kolmas ja kuluvan viikon toinen.

- Fiilis on nyt tietysti loistava! Tämä peli meni aikalailla käsikirjoituksen mukaan. Puolustettiin tiiviisti, oltiin teräviä ja pelattiin järkevästi, päävalmentaja Toni Korkeakunnas tiivisti.

KuPS aloitti vahvasti, mutta aivan ensimmäisen alkurynnistyksen jälkeen peli kääntyi MYPA:lle. Voitto irtosi Sasha Anttilaisen ja Xhevdet Gelan kauniilla osumilla maalein 0-2 (0-1).

Vieraspelit ovat olleet kesällä MYPA:n murheenkryyni, joten kuuden vieraspisteen viikko oli tervetullut.

- Tänään oli pelin jälkeen sen näköisiä sotureita kuin pitääkin, jätkät olivat todella puhki. Niin sen pitää mennäkin, ettei vain olla siellä mukavuusalueella, ”Toke” kehui.

- Olemme löytäneet uudelleen hyvän taistelutahdon ja itsensä ylittämisen mentaliteetin, joilla pärjättiin alkukaudestakin. Joukkue on yhtenäinen ja haluaa voittaa, eikä anna periksi. Joukkueiden erot ovat niin pieniä, että yleensä vahvoilla on se joukkue, joka haluaa enemmän.

Yksi voiton monista takuumiehistä oli pitkästä loukkaantumisesta toipunut Yannick Salmon, joka pelasi MYPA:n keskikentällä täydet minuutit erinomaisella tasolla – kuin Sampsa Timoska konsanaan!

- Jos joku pitää erityisesti mainita, niin Salmonista olemme saaneet tavallaan uuden pelaajan. Hän pystyy pelaamaan tuossa keskikentän sydämessä, tulee vähän Timoska mieleen! Hyvin dominanssi pelaaja.

”Upea esitys kaikin puolin”

Kotijoukkue KuPS puski ensimmäisen vartin ajan kovaa päälle, mutta MYPA puolusti rynnistyksen kurinalaisesti ja maalilla Ville Iiskola oli viimeisenä lukkona mies paikallaan.

- KuPS tuli alkuun vahvasti, kuten odotettiin, mutta Iiskola otti siinä pari gamesaveria, Korkeakunnas kertasi.

Hallinta tasoittui sitä mukaa, kun pelikello kiiruhti eteenpäin. Ottelun avausmaalista vastasi MYPA:n Sasha Anttilainen tyylikkäällä yläkulmatällillä 23. peliminuutilla.

- Se oli meiltä hyvä hyökkäys. KuPS pääsi blokkaamaan Olajide Williamsin vedon, mutta se tippui Sashalle, joka veti puolivolleysta ihan hemmetin hienosti yläkulmaan! Se oli hieno maali.

Toinen puoliaika sujui tasaisissa merkeissä. KuPS tuskaili MYPA:n tiiviin alakerran kanssa eikä päässyt vaarallisimmille maalintekosektoreille. Ongelmia MYPA:lla ei juuri ollut, mutta jännitystä riitti loppuun saakka, sillä helpottava 0-2-osuma syntyi vasta aivan ottelun lopussa. Xhevdet Gelan voimakas laukaus painui ohi voimattoman Mika Hilanderin.

- Toisessa maalissa vastustaja hieman sähläsi ja ”Seve” pääsi vetämään kuudentoista kulmasta sydämensä kyllyydestä etuyläkulmaan. Verkko oli revetä!

Kaiken kaikkiaan punavalkoisten esitys sai päävalmentajalta vuolaat kehut.

- Kentällä oli pelkkiä onnistujia. Olen tosi tyytyväinen joukkueen taisteluilmeeseen ja siihen, että teimme juuri niitä asioita, mitä olimme viikolla harjoitelleet. Pelattiin koko joukkueena suurella sydämellä.

- Vastassa oli tosi vahva joukkue. Noin vahvaa rosteria, kuin mikä KuPSilla tänään oli, ei monelta joukkueelta tässä sarjassa löydy. Siihen nähden meiltä upea esitys kaikin puolin.

MYPA:n kausi jatkuu sunnuntaina 18. elokuuta kotiottelulla FC Interiä vastaan!

MYPA:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Myllykosken Pallo -47 ry - logo

MYPA - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Olli Kähkönen jatkaa MyPassa

Olli Kähkönen jatkaa MyPassa

Kauden 2023 kapteeni jatkaa MyPassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Mika Pasasesta MyPan uusi päävalmentaja

Mika Pasasesta MyPan uusi päävalmentaja

MyPa on nimennyt uudeksi päävalmentajakseen Mika Pasasen. Pasanen on toiminut edelliset seitsemän vuotta Mikkelin Palloilijoiden organisaatiossa erilaisissa tehtävissä.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää